Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

 

Sterk in je Werk

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan. Wij zijn er voor medewerkers die aan ‘het bed’ staan en voor de medewerkers in de ondersteunende diensten. In de zorg én in welzijn.

Een initiatief van

Sterk in je werk is een impulstraject van de regionale werkgeversorganisaties die lid zijn van het samenwerkingsverband RegioPlus en de werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en FNV Zorg & Welzijn.

Loopbaantraject

Samen met een ervaren loopbaancoach kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals een goed cv en hulp bij het schrijven daarvan. Of een beroepentest, een cursus of een opleiding. Er is per kandidaat ruimte voor drie gesprekken en een persoonlijkheidstest. Het traject is geheel kosteloos.

SIGRA en Enroute

SIGRA coördineert het initiatief Sterk in je Werk in de regio Groot-Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland-Noord. SIGRA is een samenwerkingsverband van organisaties en formele netwerken, actief in zorg en welzijn in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord. Binnen SIGRA zijn circa 100 organisaties verenigd met samen ruim 130.000 medewerkers. Enroute en Nieuwzorg verzorgen voor SIGRA de loopbaantrajecten van Sterk in je Werk.

Aanmelden

Ben je ook benieuwd naar het Sterk in je Werk traject? Aanmelden kan via de site: www.sterkinjewerk.nl

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo