Organisatie-
ontwikkeling

Organisaties kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. Dat kan alleen als zij hun mensen hierin meenemen. Zodat medewerkers zelf de regie kunnen nemen voor hun ontwikkeling. Zo blijft iedereen ‘op weg’ (en route). 

Een vitale organisatie

Onze hulp bij organisatieontwikkeling is gericht op teams, individuele medewerkers, het management en HRM van organisaties. Wij ondersteunen hen met advies, ontwikkelprogramma’s, trainingen, workshops en loopbaancoaching.

Per situatie bekijken we wat er nodig is. Zo helpen wij een gezond werkklimaat te realiseren en om mensen, teams en organisaties sterker te maken. Hierdoor kunnen mensen met plezier werken en hun talenten duurzaam ontwikkelen. Want alleen vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie.

Wij helpen organisaties een gezond werkklimaat te realiseren en mensen, teams en organisaties sterker te maken. Hierdoor kunnen mensen met plezier werken en hun talenten duurzaam ontwikkelen. Want alleen vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie.

Claire Recourt, Coach & trainer

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV
Ontwikkeling
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo