Duurzame inzetbaarheid

Op weg naar duurzame inzetbaarheid. Hoe wordt duurzame inzetbaarheid
onderdeel van uw HR-beleid?

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema voor werkgevers én medewerkers. Want dit bepaalt in grote mate het succes van organisaties en de (carrière)kansen van medewerkers.

De arbeidsmarkt en organisaties zijn voortdurend in beweging. Dat vraagt aanpassingsvermogen van werkgevers én werknemers. Daarom moeten zij vitaal en wendbaar blijven. Dat zorgt voor meer mobiliteit en kansen, bij dezelfde of een andere werkgever. Duurzame inzetbaarheid is bovendien een belangrijk thema omdat we tot op latere leeftijd werken en dus wel ‘bij’ moeten blijven.

Contact

Duurzame inzetbaarheid is een breed begrip

Duurzame inzetbaarheid gaat vaak over blijven leren en ontwikkelen, maar het gaat ook over vitaliteit, plezier in werk, wendbaarheid, motivatie en de gezondheid van mensen. Gefaciliteerd door werkgevers kunnen medewerkers steeds meer de regie nemen over hun loopbaan, inzetbaarheid en de ontwikkeling van hun vaardigheden en competenties.

Hoe kan Enroute daarbij helpen?

Enroute helpt organisaties met adviezen, ontwikkelprogramma’s en trainingen. Ons programma voor Duurzame inzetbaarheid helpt organisaties en medewerkers praktisch en doelgericht op weg. Van advies over de rol van werkgevers en leidinggevenden tot en met trainingen en loopbaancoaching voor het vergroten van zelfregie bij medewerkers. Zodat iedereen doelgericht in beweging komt.

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Duurzame inzetbaarheid
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo