Vitaliteit op het werk

Vitaliteit op de werkvloer. Hoe zorgt u voor vitale medewerkers?
En wat levert dit op voor uw organisatie?

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit betekent letterlijk ‘levenskracht’. In de werkomgeving gaat dit vooral over energie, motivatie en veerkracht.

Energie gaat over jezelf ‘energiek voelen’. Motivatie draait om het stellen van doelen moeite doen om die te behalen. Veerkracht is de persoonlijke kracht om goed te kunnen omgaan met ups & downs. Een vitaal persoon heeft dus kracht, de wil en het vermogen om zijn leven en werk op een positieve manier in te vullen.

Contact

Nieuwe inzichten en energie

Ons programma voor Vitaliteit op het werk (waaronder een vitaliteitstraining) geeft deelnemers inzicht in zaken die hun energie geven of juist energie kosten. Hoe zorg je voor een goede energiebalans? Waar haal jij de motivatie vandaan en kun je de energie en motivatie ook benutten in je werk? En hoe staat het met jouw veerkracht?

Dit soort vragen komen aan bod en geven medewerkers nieuwe energie en waardevolle inzichten om (verder) in beweging te komen. Zo nemen deelnemers de regie in hun hun leven en vergroten ze het plezier in hun werk. Altijd vanuit hun diepste drijfveren en intrinsieke motivatie. Dat zorgt voor veerkracht om mee te bewegen in de werkomgeving.

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Duurzame inzetbaarheid
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo