Arbeidsmarktfit blijven

Om carrièrekansen en werkzekerheid te vergroten, is het belangrijk dat
werknemers arbeidsmarktfit zijn.

Blijven ontwikkelen en op tijd bewegen

Om aantrekkelijk te zijn (en blijven) op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat werknemers de regie nemen voor hun eigen motivatie, ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid. Dat zorgt voor betere carrièrekansen en grotere werkzekerheid.

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Om carrièrekansen en werkzekerheid te vergroten, is het belangrijk dat werknemers ‘bij’ blijven en arbeidsmarktfit zijn. Zodat zij aansluiting houden bij de vereisten van de arbeidsmarkt. Bij welke werkgever? Dat maakt niet uit. Het kan zorgen voor baanbehoud, doorgroeien bij dezelfde werkgever of nieuw werk op een andere plek. Ons programma Arbeidsmarktfit blijven geeft meer carrièrekansen en is vooral gericht op het blijven ontwikkelen van de juiste vaardigheden.

Contact

Versterken van motivatie en zelfdiscipline

Enroute helpt met adviezen, ontwikkelprogramma’s, trainingen en coaching en door het vergroten van zelfinzicht: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn competenties en drijfveren? En door het versterken van motivatie en zelfdiscipline bij werknemers. Zodat zij daadwerkelijk en doelgericht nieuwe stappen kunnen zetten. Zo neem je regie voor je eigen loopbaan en carrièrekansen.

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Duurzame inzetbaarheid
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo