Olaff Smit

Opgeleid als arbeidsdeskundige ben ik al ruim 15 jaar actief met het begeleiden van cliënten naar (passend) werk of een volgende stap in hun loopbaan. Mijn doel is altijd om te zorgen dat iemand weer met plezier aan het werk kan en nieuwe doelen kan realiseren. Daaraan draag ik bij met een nuchtere houding, een praktische en doelgerichte benadering en natuurlijk mijn kennis en ervaring, ook als specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Disciplines
Re-integratie, verzuim, duurzame inzetbaarheid, coaching

Tags
Arbeidsdeskundige, casemanager, verzuimadviseur, re-integratiedeskundige, inzetbaarheidsadviseur

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering
SRA

Over Olaff Smit

Na mijn studie Personeel & Arbeid begon ik als arbeidsdeskundige op mijn 23e samen met mijn vader een eigen bedrijf (Enroute) voor de ondersteuning van werkgevers en werknemers bij hun uitdagingen op het gebied van verzuim en re-integratie. Inmiddels ben ik 39 – zelf vader van twee kinderen – en een ervaren ondernemer in hart en nieren. Mijn grootste kracht hierin is het structureren en gericht toewerken naar een stip op de horizon. Dat doe ik voor mezelf en de mensen waarvoor ik werk. Ik sta altijd met beide benen op de grond, maar volg ook mijn gevoel en intuïtie.

Naast eigenaar van Enroute ben ik samen met Claire Recourt mede eigenaar van Cofactor en Coach Hero. Wij pleiten ervoor dat werknemers en werkgevers hun handen ineenslaan om werknemers eigenaar te maken van hun inzetbaarheid. Wij weten dat dit niet vanzelf gaat. Het vraagt om zelfredzame medewerkers, inspirerende leidinggevenden en werkgevers die hierin doelgericht investeren. Daar plukt ook iedereen de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder verzuim en een hogere productiviteit.

 

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2022 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart