Renée Fransz

Als jobcoach begeleid ik mensen met een arbeidsbeperking (met name Wajong-eren) naar en op een passende werkplek. Inmiddels werken we samen met een aantal bedrijven die deze doelgroep een warm hart toedragen en hen de kans bieden om hun talenten te ontwikkelen en te laten voelen dat zij "ertoe doen". Om middels de ondersteuning op de werkplek bij te dragen aan dit succes is natuurlijk fantastisch.

Disciplines
Re-integratie, jobcoaching

Tags
Re-integratiecoach, jobcoach

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering
UWV erkend jobcoach

Over Renée Fransz

Alle begin is moeilijk. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor Wajong-eren. Soms lukt het werken in een gewone werkomgeving minder goed. Dan zijn er bijvoorbeeld teveel prikkels om geconcentreerd te kunnen werken. Of het is lastig onderscheid te maken tussen werk en privé. En soms moet een nieuwe of andere manier van werken worden aangeleerd. Het kan best lastig zijn je staande te houden en dan is het goed dat er een jobcoach is.

Renée is jobcoach bij Enroute en zij begeleidt cliënten met een Wa-jong of WIA-uitkering op de werkvloer. Renée kijkt, luistert, praat, adviseert, motiveert en helpt. Op een informele en betrokken manier geeft zij cliënten zelfvertrouwen en leert zij hen de vaardigheden aan die zij nodig hebben in het werk. Ze leert ze hoe de dingen gaan in een bedrijf. Hoe je je professioneel kunt opstellen. Ze leert hen uitdagingen aan te gaan en samen te werken.

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2022 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart