Loopbaancoaching

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling.

Vrijblijvend gesprek

 

Grip op werk

Gratis offerte

Loopbaancoaching bij Enroute geeft meer grip op je loopbaan. Werk is een groot onderdeel van je leven. Regelmatig kritisch kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling is daarom belangrijk. Loopbaancoaching helpt daarbij.

Grip op je loopbaan

Daagt jouw baan je op de juiste manier uit? Werk je met plezier? Geeft jouw werk voldoening? Wat zijn je doorgroeimogelijkheden en waar liggen je kansen? Is er een match tussen jouw waarden en die van de organisatie? Klikt het met je collega’s? Ben je tevreden over de balans tussen werk en privé? Dit zijn allemaal goede vragen om jezelf te stellen. Een loopbaancoach helpt je om op een planmatige manier antwoorden te vinden.

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je stopt er veel tijd en energie in, in ruil voor een salaris. De één ambieert een indrukwekkende carrière, de ander ziet werk vooral als een bron van inkomsten.

Wat jouw drijfveer ook is, het is altijd verstandig om zo nu en dan stil te staan bij je loopbaan. Stel jezelf vragen als: Zit ik hier nog op mijn plek? Daagt dit werk me op de juiste manier uit? Doe ik het nog met plezier? Past het bij de balans die ik zoek tussen werk en privé? Wat vind ik belangrijk in mijn werk? En durf vooruit te kijken: Hoe lang kun (of wil) je dit werk nog doen? Wat is een goede volgende stap? Waar liggen je kansen? Wat moet je doen om verder te komen?

Door actief bij deze vragen stil te staan kun je jouw ontwikkeling afstemmen op de toekomst. Zo ben je altijd klaar voor de volgende stap. Een loopbaancoach helpt je om op een effectieve manier jouw eigen antwoorden te vinden.

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Loopbaancoaching bij Enroute

Enroute staat voor een persoonlijke aanpak. Daarom is elk loopbaantraject bij ons uniek. De begeleiding wordt afgestemd op jouw vraagstuk. Je wordt begeleid door een vaste coach en je traject wordt samengesteld op basis van jouw behoefte. Enroute biedt daarbij desgewenst de inzet van een professioneel instrumentarium met diverse tests (beroepskeuze, talenten, competenties, arbeidsmarktkansen, etc.). Je traject bestaat in principe uit 3, 7 of 10 gesprekken, afhankelijk van het pakket dat je kiest.

Loopbaanpakketten

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Talentontwikkeling
 • Beroepskeuze
 • Loopbaanoriëntatie
 • Burn-out & stress
 • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe baan
 • Het ‘roer om’
 • Burn-out of stress
 • Executive coaching
Traject aanvragen

Loopbaancoaching bij de volgende vraagstukken

Een loopbaancoach van Enroute kan begeleiding bieden bij verschillende vraagstukken, bijvoorbeeld:

 • Ik wil ander werk, maar wat?
  Geeft je huidige baan geen voldoening? En weet je niet precies wat een goede volgende stap is? Onze loopbaancoach helpt je met een doelgerichte aanpak. Een belangrijk onderdeel van het traject is jezelf (her)ontdekken. Wie ben je? Waar ligt je toegevoegde waarde? En wat wil je? Als je dat helder hebt, wordt ook duidelijk in welke richting je het moet zoeken en wat er eventueel nog nodig is om die weg in te slaan.

 • Ik raak mijn baan kwijt en wil hulp bij het zoeken van nieuw werk
  Het verlies van werk maakt dat je ineens met een nieuwe realiteit te maken krijgt. Je moet op zoek naar een nieuwe baan. Hoe kunt je dit het beste aanpakken? Een loopbaancoach helpt je bij het bepalen van jouw persoonlijke strategie om weer zelfverzekerd de arbeidsmarkt op te gaan. Enroute biedt deze ondersteuning ook via een outplacementtraject.

 • Wat is de volgende stap in mijn carrière of loopbaan?
  Je vindt je werk nog best leuk en interessant maar bent toe aan een volgende stap en meer uitdaging. Je bent benieuwd waar jouw kansen liggen en hoe je deze kunt pakken. Onze loopbaancoach helpt je eerst bij het versterken van je zelfinzicht: Wie ben je? Wat wil je? Wat zijn je competenties en drijfveren? Daarnaast kijken jullie samen waar jouw kansen liggen. Heb je nog een opleiding of training nog? Of kun je al direct solliciteren?

 • Vermoeidheid, stress en burn-out klachten
  Heb je last van vermoeidheid, stress en/of burn-out klachten? Waardoor je geen energie hebt om te doen wat je wilt? Ook voor stress en burn-out coaching kun je terecht bij onze loopbaancoaches. De coaching richt zich dan vooral op herstel, zodat je weer met energie kunt functioneren. Daarnaast neem je jouw werksituatie onder de loep om te zien op welke manier je verbetering kunt aanbrengen. Zijn een paar aanpassingen voldoende? Of moet je op zoek naar iets nieuws?

 • En nog meer 
  Bovengenoemde voorbeelden zijn niet de enige vragen waarmee je terecht kunt bij een loopbaancoach van Enroute. Ook de volgende vragen passen in een loopbaantraject:
  • Wie ben ik, Wat kan ik en wat wil ik?
  • Wat voor werkgever past bij mij?
  • Welke rol past bij mij?
  • Welke volgende stap kan ik zetten in mijn carrière?
  • Op welke manier kan ik mij blijven ontwikkelen?
  • Hoe haal ik meer plezier en energie uit mijn werk?
  • Hoe en waar kan ik mijn talenten het beste inzetten?

 

Wat kost loopbaancoaching bij Enroute?

Een traject kost tussen € 600 en € 2.500, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je kiest een pakket dat past bij je behoefte en budget. Soms is je werkgever bereid het traject te bekostigen of een bijdrage te leveren. Krijg je te maken met ontslag? Bekijk dan ook onze pagina over Outplacement.

Wil je meer weten over loopbaancoaching bij Enroute?

Plan dan nu een kennismakinggesprek met één van onze loopbaancoaches.

Wat doet een loopbaancoach?

Bekijk ook onze blog ‘Wat doet een loopbaancoach’.

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten!

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart