Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 529 9453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Zaandam

Zoekt u een outplacementbureau in Zaandam? Als specialist in outplacement heeft Enroute in Zaandam alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van passend nieuw werk. Naast complete individuele (maatwerk)trajecten voor werknemers en groepsoutplacement trajecten helpen wij ook met deelinterventies zoals: jobhunting, beroepsoriëntatie en bijvoorbeeld sollicitatietrainingen.

Outplacement: wanneer en waarom eigenlijk?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, wanneer iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière of bijvoorbeeld wanneer sprake is van een onoplosbaar arbeidsconflict. Bij gedwongen (onvrijwillig) vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk bij de keuze voor een geldbedrag goed naar het arbeidsverleden en de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Op een krappere arbeidsmarkt of als leeftijd (mogelijk) een factor is, kan begeleiding door een outplacementexpert de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Zaandam

Overweegt u begeleiding, advies en/of ondersteuning van Enroute in Zaandam? Wat krijgt u dan? Ons outplacementbureau kiest voor een persoonlijke benadering, gericht op individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u direct één vaste contactpersoon. Dat is prettig en duidelijk. Onze consultant adviseert en ondersteunt u tijdens alle stappen van het gehele traject. Tijdens de intake kijken we welke interventies nodig zijn en op welke gebieden ondersteuning gewenst is. Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, talenten, carrièrewensen en competenties. Hiervoor zijn bij ons ook diverse (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis, ervaring en regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt, rond Zaandam en in andere relevante regio’s. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een geschikte nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Outplacement diensten in Zaandam

Ons outplacementbureau in Zaandam heeft verschillende diensten beschikbaar. Hieronder vindt u meer informatie over onze maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen in de regio Zaandam.

Outplacement

Bij Enroute staat uw traject voor Outplacement op maat garant voor individuele begeleiding, afgestemd op uw behoeften. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. U heeft daarom vanaf dag één van het outplacementtraject contact met een vaste consulent. Deze ervaren specialist is uw vraagbaak en coach. Voor succesvolle bemiddeling naar uw nieuwe baan worden tijdens het traject meerdere interventies ingezet.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

Onze aanpak voor groepsoutplacement in de regio Zaandam is flexibel en doelgericht. Daarbij is er altijd ruimte voor persoonlijke begeleiding. Wij benutten groepsactiviteiten voor trainingen in kleine groepjes, maar wij kiezen heel bewust voor persoonlijke begeleiding wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld bij uw begeleiding naar nieuw werk. Juist dat maakt de groepsoutplacement van Enroute zo succesvol.

Lees meer

Sollicitatietraining

Zoekt u werk? Of heeft u werk, maar wilt u graag een nieuwe carrièrestap maken in de regio Zaandam of daarbuiten? Leuk werk vinden dat echt bij u past, is vaak niet eenvoudig. Solliciteren kun je gelukkig ook leren. Tijdens een sollicitatietraining van Enroute leert u met meer zelfvertrouwen solliciteren, volgens de hedendaagse uitganspunten. Dat vergroot uw kansen op succes aanzienlijk.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo