Contact

Meer weten? 023 529 9453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Utrecht

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Utrecht? Als specialist in outplacement heeft Enroute alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Utrecht en ook actief in Noord-Holland en Zuid-Holland. Naast onze volledige individuele (maatwerk)trajecten voor werknemers en trajecten voor groepsoutplacement helpen wij ook met deelinterventies zoals beroepsoriëntatie, jobhunting en sollicitatietrainingen.

Wanneer en waarom outplacement?

Outplacement wordt vooral aangeboden bij reorganisaties, als iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière of bij een onoplosbaar arbeidsconflict. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgt de werknemer vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in dat laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Zeker op een krappere arbeidsmarkt of wanneer leeftijd een (mogelijke) rol speelt, kan begeleiding door een outplacementexpert uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Utrecht

U wilt zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute in Utrecht? Bij ons outplacementbureau kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u één vaste contactpersoon. Deze consultant adviseert en ondersteunt u tijdens alle verschillende stappen van het gehele traject. Bij de intake kijken we welke interventies nodig zijn en op welke gebieden u precies ondersteuning wenst.

Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, talenten, competenties en carrièrewensen. Hiervoor hebben wij ook diverse (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis en ervaring en door onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een mooie nieuwe baan flink vergroot.

Ons keurmerk voor uw resultaten

Het keurmerk Blik op Werk staat garant voor resultaat in dienstverlening voor mensen die werk zoeken. Enroute beschikt al geruime tijd over dit keurmerk. Dienstverleners komen hiervoor alleen in aanmerking als hun cliënten tevreden zijn over de dienstverlening en als de afgesproken resultaten daadwerkelijk behaald worden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Utrecht? Laat het ons weten via utrecht@enroute.nl of bel (023) 5299453.


Ons adres in Utrecht:
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht

Outplacement diensten in Utrecht

Ons bureau in Utrecht heeft verschillende diensten beschikbaar voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie over ons maatwerk, groepsoutplacement en de sollicitatietrainingen in de regio Utrecht.

Outplacement

Bij ons bureau staat uw traject voor Outplacement op maat garant voor individuele begeleiding, afgestemd op uw behoeften en altijd met een persoonlijke benadering. U heeft vanaf de eerste dag van het outplacementtraject contact met een vaste consulent. Deze specialist fungeert voor u als vraagbaak en coach. Voor de succesvolle bemiddeling naar uw nieuwe werk worden tijdens uw traject meerdere interventies ingezet.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

De aanpak van groepsoutplacement bij Enroute is flexibel en doelgericht. Er Is altijd ruimte voor persoonlijke begeleiding. We benutten groepsactiviteiten voor trainingen in kleine groepjes. Daarnaast kiezen we heel bewust voor uw persoonlijke begeleiding wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld bij uw begeleiding naar nieuw werk. Dat maakt de groepsoutplacement bij Enroute zo succesvol.

Lees meer

Sollicitatietraining

U zoekt werk? Of u heeft werk maar wilt graag een nieuwe carrièrestap maken? Geschikt werk vinden dat echt bij u past, is vaak niet eenvoudig. Solliciteren wordt immers niet voor niets aangeduid als ‘topsport’. Tijdens een sollicitatietraining bij Enroute leert u met meer zelfvertrouwen solliciteren, uiteraard volgens de moderne uitganspunten. Dit vergroot uw kans op succes aanzienlijk.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer informatie?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2018 Enroute BV Over ons Voorwaarden Sitemap
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Subsidiescan
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo