Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie via Enroute

Als full service re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en het bemiddelen van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – in onze compacte organisatie – zijn het fundament voor onze resultaten en hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk).

Enroute is al sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Daardoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. En om te voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk besteden werkgevers hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit, terwijl zij hierover zelf de beslissingen nemen. Mede op basis van ons advies. Hierbij is geen opdracht te klein. Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties: van klein tot groot en in vrijwel alle sectoren.

Re-integratie 2e spoor

Lukt het niet om uw werknemer binnen uw eigen bedrijf te laten terugkeren? Dan gaat u samen op zoek naar een ander bedrijf voor passend werk, ook wel het tweede spoor genoemd. Met de inzet van een re-integratie spoor 2 traject wordt uw werknemer begeleid naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Een werkgever die eigenrisicodrager is voor de WGA draagt zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. Middels de inzet van een re-integratie traject (derde spoor) wordt uw (ex-) werknemer begeleid naar passend werk. Voor het slagen van een traject staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Werkzoekenden met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheids uitkering die weer aan de slag willen, kunnen via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen bij ons bureau. Het UWV kent twee typen re-integratiediensten Werkfit maken en Naar werk.

Lees meer

Jobcoaching

Jobcoaching houdt in dat uw werknemer met een arbeidshandicap op de werkplek persoonlijk, intensief en resultaatgericht wordt begeleid en ondersteund door een vaste jobcoach. In veel gevallen financiert het UWV de inzet van een jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een re-integratie onderzoek. Met advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en de inzet van hulpmiddelen of voorzieningen.

Lees meer

Inloopspreekuur

Kosteloos en vrijblijvend inloopspreekuur op dinsdagochtend. Onze medewerkers geven vrijblijvend antwoord op al uw vragen. 

Iedere dinsdag van 9 tot 11 uur, locatie Haarlem

Onze begeleiding kenmerkt zich als persoonlijk en individueel. Dit geldt zowel voor de cliënt die begeleid wordt als voor de opdrachtgever. Om te bewerkstelligen dat er een laagdrempelig contact ontstaat hechten wij veel waarde aan een persoonlijk contact met de verantwoordelijke functionarissen.

 

Olaff Smit, Eigenaar / arbeidsdeskundige

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2018 Enroute BV Over ons Voorwaarden Sitemap
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Subsidiescan
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo