Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 020 303 3938 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Loopbaancoaching Amsterdam

Zoekt u een loopbaancoach of een bureau voor loopbaanadvies in Amsterdam? Welkom bij Enroute! Als full service bureau voor loopbaancoaching, re-integratie en outplacement helpen wij werknemers en werkgevers bij hun (loopbaan)uitdagingen. Onze loopbaancoaches helpen werknemers om hun drijfveren, motivatie en competenties scherp te krijgen. Dat kan benut worden om beter te functioneren, om zelfvertrouwen te vergroten of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken op de arbeidsmarkt.

Enroute: Loopbaanadvies in Amsterdam

Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig bewust en kritisch te kijken naar uw baan, werkomgeving en ontwikkeling. Bevalt het nog? Werkt u voldoende aan uw ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe kunt u daar komen? Onze loopbaancoach helpt werknemers in de regio Amsterdam om bewust en doelgericht met deze vragen om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Daarmee kunt u doelgericht werken aan uw loopbaan in uw bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Loopbaanadvies in verschillende soorten

Onze loopbaancoaches stemmen loopbaanadvies af op de individuele behoeften van iedere werknemer. Daarom hebben wij verschillende soorten loopbaancoaching in huis, altijd met ruimte voor persoonlijk maatwerk. Dus welk pakket u ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk en dat is maatwerk. Bij loopbaancoaching worden vaak ook opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van drijfveren en competenties.

Impuls

 

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

 

Meer informatie

 

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

 

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

 

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

 

Meer informatie

 

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Talentontwikkeling
 • Beroepskeuze
 • Loopbaanoriëntatie
 • Burn-out & stress
 • Werk & privé balans

 

Traject aanvragen

Effect

 

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

 

Meer informatie

 

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe baan
 • Het ‘roer om’
 • Burn-out of stress
 • Executive coaching

 

Traject aanvragen


Actie!
Kies voor het "Impact traject" en krijg een gratis loopbaanscan t.w.v. €100,- cadeau!

Neem contact op voor een gratis gesprek

Van brede coaching en stress tot burn-out

Er kunnen zeer diverse aanleidingen zijn om een traject te volgen voor loopbaancoaching. Voor algemene loopbaanoriëntatie, met specifieke vraagstukken of bijvoorbeeld wanneer sprake is van veel stress of bijvoorbeeld een burn-out.

Ervaren loopbaancoaches en meer

Enroute is een full service bureau voor re-integratie, outplacement en loopbaanadvies. Door onze focus op deze specialismen realiseren wij samen met werknemers en werkgevers de beste resultaten. U vindt bij ons alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk, proactief), gecombineerd met veel ervaring (sinds 1996) en een hoge deskundigheid. Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en aandacht voor persoonlijke behoeften.

Meer weten over loopbaancoaching in Amsterdam?

Wilt u meer weten over loopbaanadvies of de inzet van een loopbaancoach in de regio Amsterdam? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. E-mail naar amsterdam@enroutebv.nl of bel (020) 303 3938. Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Utrecht, Alkmaar, Zaandam, Leiden en Beverwijk.

Relevante andere diensten in Amsterdam

 1. Re-integratiebureau Amsterdam
 2. Outplacementbureau Amsterdam
 3. Stress en Burn-out coaching Amsterdam
 4. Studiekeuze advies Amsterdam

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo