Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 072 303 0597 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Heerhugowaard

Zoekt u een outplacementbureau in Heerhugowaard? Enroute is een gespecialiseerd outplacementbureau dat alles in huis heeft om werknemers op weg te helpen naar een passende nieuwe baan. Enroute biedt naast complete individuele trajecten op maat ook groepstrajecten en losse modules aan zoals: sollicitatietrainingen, jobhunting, en beroepenoriëntatie.

Wanneer en waarom outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, maar ook wanneer iemand vastloopt in zijn carrière of bij een onoplosbaar arbeidsconflict kan een outplacementtraject worden ingezet. Bij gedwongen vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Hoewel het verleidelijk is om te kiezen voor geld kan outplacement een betere investering zijn. Een goed outplacementtraject vergroot de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Vooral als de kans op het vinden van passend werk negatief wordt beïnvloed door factoren als arbeidsverleden, leeftijd en de actuele arbeidsmarkt.

Hoe werkt outplacement bij Enroute in Heerhugowaard?

Kiest u voor begeleiding door Enroute in Heerhugowaard? Dan kiest u voor een persoonlijke benadering. Wij kijken naar uw behoeften en leveren maatwerk. U krijgt voor uw traject een vaste coach/adviseur toegewezen die u ondersteunt gedurende het gehele traject.

Tijdens de intake wordt inzichtelijk welke interventies passend zijn en op welke gebieden u ondersteuning nodig heeft. Samen met uw coach/adviseur inventariseert u uw wensen, kwaliteiten, talenten en competenties. Uw coach biedt waar passend trainingen aan die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Dankzij onze kennis en ervaring, kennen wij de arbeidsmarkt in en om Heerhugowaard. Via ons grote netwerk en unieke vacaturezoeksysteem nemen uw kansen op een geschikte nieuwe baan toe.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute Heerhugowaard, outplacement diensten

Ons outplacementbureau in Heerhugowaard biedt een aantal diensten aan. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen door Enroute in de regio Heerhugowaard.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Enroute of vrijblijvend een afspraak maken in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op.

Outplacement

Een outplacementtraject op maat bij ons bureau staat voor individuele begeleiding (voor uw behoeften) en een persoonlijke benadering. Vanaf dag één heeft u contact met een vaste consulent. Dit is uw coach en vraagbaak. Tijdens het traject worden voor de succesvolle bemiddeling naar uw nieuwe baan meerdere interventies benut.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

Bij Enroute is de aanpak voor groepsoutplacement flexibel, doelgericht en met voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Bij groepsoutplacement benutten we collectieve activiteiten voor trainingen in kleine groepjes en kiezen we voor persoonlijke begeleiding als het gaat om de begeleiding naar werk. Zo vergroten wij de kans op succes.

Lees meer

Sollicitatietraining

Zoekt u een baan of bent u hard toe aan een nieuwe carrièrestap? Passend nieuw werk zoeken, is vaak niet eenvoudig en wordt daarom vaak ‘topsport’ genoemd. Tijdens een sollicitatietraining bij Enroute leert u om met meer zelfvertrouwen te solliciteren volgens de moderne normen en uitgangspunten. Zo vergroot de sollicitatietraining uw kans op succes.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo