Contact

Outplacement Heerhugowaard

Zoekt u een outplacementbureau in Heerhugowaard? Enroute is een gespecialiseerd outplacementbureau dat alles in huis heeft om werknemers op weg te helpen naar een passende nieuwe baan. Enroute biedt naast complete individuele trajecten op maat ook groepstrajecten en losse modules aan zoals: sollicitatietrainingen, jobhunting, en beroepenoriëntatie.

Wanneer en waarom outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, maar ook wanneer iemand vastloopt in zijn carrière of bij een onoplosbaar arbeidsconflict kan een outplacementtraject worden ingezet. Bij gedwongen vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid om te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Hoewel het verleidelijk is om te kiezen voor geld kan outplacement een betere investering zijn. Een goed outplacementtraject vergroot de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Vooral als de kans op het vinden van passend werk negatief wordt beïnvloed door factoren als arbeidsverleden, leeftijd en de actuele arbeidsmarkt.

Hoe werkt outplacement bij Enroute in Heerhugowaard?

Kiest u voor begeleiding door Enroute in Heerhugowaard? Dan kiest u voor een persoonlijke benadering. Wij kijken naar uw behoeften en leveren maatwerk. U krijgt voor uw traject een vaste coach/adviseur toegewezen die u ondersteunt gedurende het gehele traject.

Tijdens de intake wordt inzichtelijk welke interventies passend zijn en op welke gebieden u ondersteuning nodig heeft. Samen met uw coach/adviseur inventariseert u uw wensen, kwaliteiten, talenten en competenties. Uw coach biedt waar passend trainingen aan die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Dankzij onze kennis en ervaring, kennen wij de arbeidsmarkt in en om Heerhugowaard. Via ons grote netwerk en unieke vacaturezoeksysteem nemen uw kansen op een geschikte nieuwe baan toe.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute Heerhugowaard, outplacement diensten

Ons outplacementbureau in Heerhugowaard biedt een aantal diensten aan. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerktrajecten, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen door Enroute in de regio Heerhugowaard.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Enroute of vrijblijvend een afspraak maken in Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart