Contact

Re-integratie Alkmaar

Zoekt u een gecertificeerd re-integratiebureau voor re-integratie van een werknemer in de regio Alkmaar? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie van een arbeidsongeschikte werknemer op het tweede spoor (spoor 2).

Re-integratie spoor 2

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de plicht om de werknemer extern (spoor 2) te re-integreren als herplaatsing binnen het eigen bedrijf niet mogelijk is. Lukt het niet om een werknemer binnen uw eigen bedrijf te laten terugkeren? Dan zoekt u samen naar een ander bedrijf waar de werknemer in dienst kan treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om een loonsanctie (vanuit UWV) te voorkomen. Een re-integratiebureau kan u hierbij helpen.

Re-integratiebureau Enroute Alkmaar

Als full service re-integratiebureau in Alkmaar ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt (in onze compacte organisatie) vormen de basis van onze resultaten en de hoge klanttevredenheid.

Re-integratiebureau sinds 1996

Enroute is sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Met onze expertise en praktijkervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. Meestal besteden werkgevers hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie bij ons uit en uiteraard blijven zij hierover zelf beslissen. Mede op basis van onze adviezen. Voor ons bureau is geen opdracht te klein. Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties. Van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Alkmaar vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam en Haarlem.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Alkmaar?

 1. Persoonlijke benadering, korte doorlooptijd en deskundige adviseurs
 2. Voor succesvolle trajecten staat snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop
 3. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
 4. Vooraf een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
 5. Altijd uitgebreid intakegesprek, inclusief verslaglegging
 6. Spreeklocatie in eigen regio van de werknemer
 7. Tweewekelijks fysiek contact met vaste trajectbegeleider
 8. 24/7 gebruik van onze slimme vacaturezoekmachine
 9. Altijd dossiercheck door een arbeidsdeskundige
 10. Ondersteuning van WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Relevante andere diensten in Alkmaar

 1. Outplacement Alkmaar

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart