Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 072 303 0597 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Alkmaar

Zoekt u een gecertificeerd re-integratiebureau voor re-integratie van een werknemer in de regio Alkmaar? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie van een arbeidsongeschikte werknemer op het tweede spoor (spoor 2).

Re-integratie spoor 2

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de plicht om de werknemer extern (spoor 2) te re-integreren als herplaatsing binnen het eigen bedrijf niet mogelijk is. Lukt het niet om een werknemer binnen uw eigen bedrijf te laten terugkeren? Dan zoekt u samen naar een ander bedrijf waar de werknemer in dienst kan treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om een loonsanctie (vanuit UWV) te voorkomen. Een re-integratiebureau kan u hierbij helpen.

Re-integratiebureau Enroute Alkmaar

Als full service re-integratiebureau in Alkmaar ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt (in onze compacte organisatie) vormen de basis van onze resultaten en de hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk).

Re-integratiebureau sinds 1996

Enroute is sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Met onze expertise en praktijkervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. Meestal besteden werkgevers hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie bij ons uit en uiteraard blijven zij hierover zelf beslissen. Mede op basis van onze adviezen. Voor ons bureau is geen opdracht te klein. Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties. Van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Alkmaar vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam en Haarlem.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Alkmaar?

 1. Persoonlijke benadering, korte doorlooptijd en deskundige adviseurs
 2. Voor succesvolle trajecten staat snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop
 3. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
 4. Vooraf een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
 5. Altijd uitgebreid intakegesprek, inclusief verslaglegging
 6. Spreeklocatie in eigen regio van de werknemer
 7. Tweewekelijks fysiek contact met vaste trajectbegeleider
 8. 24/7 gebruik van onze slimme vacaturezoekmachine
 9. Altijd dossiercheck door een arbeidsdeskundige
 10. Ondersteuning van WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Relevante andere diensten in Alkmaar

 1. Outplacement Alkmaar

Re-integratie spoor 2

Wanneer de terugkeer van een werknemer binnen uw bedrijf niet mogelijk is, dan zoekt u samen een andere organisatie met passend werk. Dit wordt het ‘2e spoor’ genoemd. Met het tweede spoor re-integratietraject worden werknemers dus begeleid naar ander passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie spoor 3

Bent u als werkgever eigenrisicodrager voor de WGA? Dan draagt u zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van medewerkers en oud-werknemers. Met van een re-integratietraject op het 3e spoor wordt de (ex-)werknemer begeleid naar nieuw (passend) werk. Om dit derde spoor traject te laten slagen, staan bij ons bureau altijd de snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Wanneer een werkzoekende met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering bij UWV weer aan het werk wil, kan hij bij ons bureau extra hulp en ondersteuning krijgen via UWV. Hiervoor kent UWV twee soorten ondersteuning (Naar werk en Werkfit maken).

Lees meer

Jobcoaching

Bij jobcoaching krijgt een medewerker die een arbeidshandicap heeft van een vaste jobcoach begeleiding en ondersteuning op de werkplek. Dit is persoonlijk, intensief en resultaatgericht. Vaak betaalt UWV de inzet van de jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundigen van Enroute helpen werknemers en werkgevers met re-integratieonderzoek. Onze specialisten geven hiervoor advies over bijvoorbeeld de belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden of de inzet van voorzieningen of bepaalde hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo