Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 529 9453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Leiden

Zoekt u een outplacementbureau in de regio Leiden? Als gespecialiseerd outplacementbureau heeft Enroute alles in huis om werknemers te helpen bij het vinden van passend nieuw werk. Wij zijn gevestigd in o.a. Leiden en actief in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Naast onze volledige individuele (maatwerk) trajecten voor werknemers en groepsoutplacement helpen wij ook met deeltrajecten zoals beroepsoriëntatie, jobhunting of een sollicitatietraining.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, wanneer iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière of bij een onoplosbaar arbeidsconflict. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in de laatste situatie goed naar het arbeidsverleden en de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Zeker op een krappere arbeidsmarkt of als leeftijd (mogelijk) een rol speelt, kan de begeleiding door een outplacementexpert uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Leiden

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door ons bureau in Leiden? Bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Bij de start krijgt u direct één vaste consultant, die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het traject. Bij de intake kijken we welke interventies nodig zijn en op welke gebieden u precies ondersteuning wilt.

Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, carrièrewensen, talenten en competenties. Daarvoor hebben wij ook diverse (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis en ervaring en door onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Door het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Enroute of vrijblijvend een afspraak maken in Leiden? Neem dan contact op via leiden@enroutebv.nl of bel 023-5299453.

Ons adres in Leiden:
Frambozenweg 1
2321 KA Leiden

Diensten voor outplacement Leiden

Enroute in Leiden heeft verschillende diensten voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerk, groepsoutplacement en sollicitatietrainingen.

Outplacement

Een traject voor outplacement bij Enroute staat voor individuele begeleiding, afgestemd op uw behoeften en met een persoonlijke benadering. Vanaf de eerste dag van het outplacementtraject heeft u contact met uw een vaste consulent, die fungeert als uw vraagbaak en coach. Voor succesvolle bemiddeling naar uw nieuwe baan worden tijdens het traject meerdere interventies benut.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

Onze aanpak voor groepsoutplacement is flexibel, doelgericht en heeft voldoende ruimte voor uw persoonlijke begeleiding. Bij groepsoutplacement benut Enroute collectieve activiteiten voor trainingen in kleine groepjes. Daarnaast kiezen we bewust voor persoonlijke begeleiding waar dat moet. Bijvoorbeeld bij de begeleiding naar werk. Zo vergroten wij uw kansen op succes.

Lees meer

Sollicitatietraining

Zoekt u een baan of heeft u werk, maar wilt u een nieuwe carrièrestap maken? Werk vinden dat goed bij u past, is vaak niet eenvoudig. Daarom wordt solliciteren vaak aangeduid als ‘topsport’. Tijdens onze sollicitatietraining leert u met meer zelfvertrouwen solliciteren volgens de moderne uitganspunten. Zo vergroot onze sollicitatietraining uw kans op succes.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo