Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 529 9453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Beverwijk

U zoekt een gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Beverwijk? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Beverwijk en actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast onze volledige individuele (maatwerk) trajecten voor werknemers en groepsoutplacement helpen wij ook met deeltrajecten zoals beroepsoriëntatie, jobhunting of een sollicitatietraining.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, bij een onoplosbaar arbeidsconflict of als iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgt een werknemer vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in het laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Zeker als de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd een rol kan spelen, kan goede begeleiding uw kans op succes aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Beverwijk

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute? Dan kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start krijgt u één vaste consultant die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het outplacementtraject. Tijdens het intakegesprek kijken we welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning nodig heeft.

Samen inventariseren wij uw carrièrewensen, competenties, talenten en kwaliteiten. Daarvoor hebben wij ook uiteenlopende (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis, jarenlange ervaring en onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de regionale arbeidsmarkten. Door het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een passende nieuwe baan flink vergroot.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Beverwijk? Neem dan contact op via beverwijk@enroutebv.nl of bel 023-5299453.

Ons adres in Beverwijk:
Schieland 18
1948 RM Beverwijk

Outplacement diensten in Beverwijk

Ons bureau heeft verschillende diensten in huis voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie.

Outplacement

Met een outplacementtraject bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering en individuele begeleiding voor uw behoeften. Vanaf de start heeft u contact met één vaste consulent: uw coach en vraagbaak. Tijdens een traject worden voor succesvolle bemiddeling naar een nieuwe baan meerdere interventies ingezet.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

De aanpak voor groepsoutplacement bij Enroute is flexibel én doelgericht. Bij ons bureau bestaan trajecten voor groepsoutplacement uit een collectief traject voor trainingen in kleine groepjes én uit persoonlijke begeleiding. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de begeleiding naar werk.

Lees meer

Sollicitatietraining

Zoekt u werk of bent u toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Een passende nieuwe baan zoeken, is vaak niet eenvoudig. Het solliciteren wordt daarom niet voor niets vaak ‘topsport’ genoemd. Tijdens een sollicitatietraining bij ons bureau leert u succesvol solliciteren met meer zelfvertrouwen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo