Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement via Enroute

Organisaties zijn voortdurend in beweging om flexibel en verantwoord in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en de wereld. Flexibiliteit, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van personeel wordt daarom steeds belangrijker. Enroute helpt werkgevers en werknemers met loopbaantrajecten, maar het kan ook gebeuren dat ambities en doelen van een organisatie en werknemer(s) te ver uiteen liggen. Daarvoor zijn de outplacementdiensten van Enroute beschikbaar voor werkgever en werknemer.

Maar wat is outplacement? Outplacement is het adviseren, begeleiden en ondersteunen van werknemers die hun baan dreigen te verliezen. De werknemers moet dan op zoek naar een geschikte nieuwe werkomgeving. Enroute biedt hierbij actieve ondersteuning. Een met ontslag bedreigde medewerker krijgt van zijn werkgever een outplacementbudget (transitievergoeding). Daarmee kan hij of zij een outplacementtraject inkopen bij een outplacementbureau naar keuze.

Outplacement op maat

Met een outplacement traject van Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering en een individuele aanpak. Vanaf de start van het traject heeft u te maken met één consulent, die fungeert als coach en vraagbaak. In het traject worden verschillende interventies ingezet om de kans op slagen zo groot mogelijk te houden.

Lees meer

Groepsoutplacement

Het groepsoutplacementtraject van Enroute kent een flexibele en doelgerichte benadering. Het traject kenmerkt zich enerzijds als een collectief traject wanneer het gaat om het trainen in kleine groepjes en anderzijds als individueel als het gaat om de directe toeleiding naar geschikt werk.

Lees meer

Sollicitatietraining

U zit zonder werk of bent juist toe aan de volgende stap in uw carrière. Een (nieuwe) baan zoeken is niet eenvoudig en solliciteren wordt dan ook wel topsport genoemd. Onze sollicitatietraining leert u met meer zelfvertrouwen en succes solliciteren.

Lees meer

Inloopspreekuur

Kosteloos en vrijblijvend inloopspreekuur op dinsdagochtend. Onze medewerkers geven vrijblijvend antwoord op al uw vragen. 

Iedere dinsdag van 9 tot 11 uur, locatie Haarlem

Mijn motto: "doe waar je goed in bent met passie en plezier.
Grijp je kansen om te ontwikkelen waar je van droomt"

Janette Vijfhuizen, Loopbaancoach

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2018 Enroute BV Over ons Voorwaarden Sitemap
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Subsidiescan
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo