Outplacement

Wij ondersteunen werknemers en werkgevers met doelgerichte outplacement trajecten. Wij doen dat met persoonlijke begeleiding, maatwerk voor ieder individu en ondersteuning van onze jobhunters. 

Vrijblijvend gesprek

Van werk naar werk

Gratis offerte

Met outplacement adviseren, begeleiden en ondersteunen wij werknemers naar een andere baan in een geschikte nieuwe werkomgeving. Wij zorgen hierbij voor actieve ondersteuning om deze stap succesvol te maken.

Outplacementbureau Enroute

Organisaties zijn voortdurend in beweging om flexibel en verantwoord in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en de wereld. Flexibiliteit, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van personeel wordt daarom steeds belangrijker. Enroute helpt werkgevers en werknemers met loopbaantrajecten, maar het kan ook gebeuren dat ambities en doelen van een organisatie en werknemer(s) te ver uiteen liggen. Daarvoor zijn de outplacementdiensten van Enroute beschikbaar voor werkgever en werknemer.

Maar wat is een outplacementtraject? Outplacement is het adviseren, begeleiden en ondersteunen van werknemers die hun baan dreigen te verliezen. De werknemers moet dan op zoek naar een geschikte nieuwe werkomgeving. Enroute biedt hierbij actieve ondersteuning. Een met ontslag bedreigde medewerker krijgt van zijn werkgever een outplacementbudget (transitievergoeding). Daarmee kan hij of zij een outplacementtraject inkopen bij een outplacementbureau naar keuze.

Outplacement werkgevers

Wil u een vertrekkende werknemer Outplacement aanbieden? Bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering met een grote kans op succes.

Lees meer
Groepsoutplacement

Trainen in kleine groepjes maar maatwerk en persoonlijke begeleiding als het aankomt op de zoektocht naar een nieuwe baan.

Lees meer
Outplacement medewerker

Met een outplacementtraject van Enroute ga je met een persoonlijke coach op zoek naar je nieuwe droombaan.

Lees meer
Onze aanpak

Maatwerk is het uitgangspunt maar ieder outplacementtraject kent wel een aantal vaste principes en fases. Lees verder!

Lees meer

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Werkgever

Bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering met een grote kans op succes. Uw werknemer krijgt direct vanaf de start een eigen loopbaancoach toegewezen. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben kennen wij de beste route naar een nieuwe passende baan. Bovendien zetten wij een professioneel instrumentarium in met diverse tests (beroepskeuze, talenten, competenties, arbeidsmarktkansen) en een geavanceerde vacaturezoekmachine. Tijdens de banenjacht biedt onze jobhunter extra ondersteuning. Uw werknemer kan vooraf vrijblijvend kennismaken.

Lees verder >>

Werkgever
Werknemer

Werknemer

Vanaf de start van jouw traject krijg je een vaste loopbaancoach toegewezen. Na de kennismaking helpt deze coach je met een uitgebreid zelfonderzoek waarin je de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ goed helder krijgt. Dit is meestal een leuke fase omdat je jouw krachtige kenmerken (her)ontdekt en er woorden aan geeft. Vervolgens zetten we op een effectieve manier het sollicitatieproces en de banenjacht in. Na afloop van het traject blijft je coach nog even beschikbaar, bijvoorbeeld om je te ondersteunen in de eerste maanden van je nieuwe dienstverband. Zo helpen we je om duurzaam je draai te vinden. 

Lees verder >>

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart