Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Leiden

Zoekt u in Leiden of omgeving een gecertificeerd re-integratiebureau voor de re-integratie van een zieke werknemer? Enroute heeft hiervoor alle benodigde expertise, diensten  en ervaring in huis. Bijvoorbeeld voor re-integratie op spoor 2 (oftewel: tweede spoor).


Re-integratie tweede spoor

De werkgever van een langdurig zieke werknemer heeft de wettelijke verplichting (Wet Verbetering Poortwachter) om de werknemer extern (spoor 2) te laten re-integreren als herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. Dan zoekt u gezamenlijk naar een andere organisatie waar de werknemer in dienst kan treden. Begin uiterlijk na 1 jaar ziekte om te voorkomen dat vanuit UWV een loonsanctie wordt opgelegd. Een re-integratiebureau kan helpen om de re-integratie te laten slagen.


Re-integratiebureau Enroute Leiden

Enroute ondersteunt in Leiden als full service re-integratiebureau werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar passend werk voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Met onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt (mogelijk door onze compacte organisatie met korte lijnen) leggen wij de basis voor onze resultaten en de hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk).


Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 gespecialiseerd in re-integratie. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd, waardoor wij nu samen kunnen zorgen voor succesvolle re-integratie. Door onze praktijkervaring en kennis kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, kansen of valkuilen over het hoofd worden gezien bij een re-integratietrajecten voor uw organisatie. Werkgevers besteden vaak hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie bij ons uit. U blijft hierover zelf beslissen, mede op basis van ons advies. Geen opdracht is te klein voor ons bureau.

Enroute werkt voor zeer verschillende organisaties, van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Leiden vindt u Enroute ook elders in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht en Haarlem.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Leiden?

  1. Succesvolle trajecten door snelheid, duidelijkheid en daadkracht
  2. Korte doorlooptijd, persoonlijke benadering door deskundige adviseurs
  3. Vooraf een (vrijblijvend) oriënterend kennismakingsgesprek
  4. Uitgebreid gesprek voor de intake, met verslaglegging
  5. Altijd persoonlijke begeleiding door de vaste trajectbegeleider
  6. Spreeklocatie gewoon in de regio van werknemers
  7. Iedere 2 weken fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
  8. Gratis toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine
  9. Dossiercheck door een van onze arbeidsdeskundigen
  10. Ondersteuning van WIA-aanvragen, inclusief bezoek aan UWV

Meer diensten naast spoor 2

Naast re-integratie voor het tweede spoor kunt u bij Enroute ook terecht voor aanverwante diensten, zoals re-integratie derde spoor, arbeidsdeskundig onderzoek of jobcoaching. Hieronder vindt u meer over onze dienstverlening.

Re-integratie 2e spoor

Blijkt de terugkeer van een zieke medewerker bij uw organisatie niet mogelijk, dan zoekt u samen naar een passende baan in een andere werkomgeving. Bij dit tweede spoor re-integratietraject krijgt een werknemer dus begeleiding naar ander werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Werkgevers dragen zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (oud-)medewerkers als zij voor de WGA eigenrisicodrager zijn. Hiervoor wordt een (oud-)werknemer met re-integratie ‘spoor 3’ begeleid naar een passende nieuwe baan. Om dit derde spoor traject succesvol te maken, zorgt Enroute altijd voor daadkracht, snelheid en duidelijkheid tijdens het hele traject.

Lees meer

Vanuit het UWV

Als iemand met een arbeidsongeschiktheid- of ziektewetuitkering (UWV) weer aan het werk wil, dan kan dat via UWV met hulp en ondersteuning van ons bureau in Leiden. Hiervoor kent UWV twee voorzieningen: Werkfit maken of het zogeheten Naar werk.

Lees meer

Jobcoaching

Een jobcoach van Enroute geeft een werknemer met een arbeidshandicap begeleiding en ondersteuning op de werkplek. Onze vaste jobcoaches werken persoonlijk, resultaatgericht en intensief samen met de werknemer. Deze inzet van een jobcoach wordt vaak vergoed (UWV).

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Een werkgever en werknemer kunnen bij Enroute voor hun re-integratieonderzoek hulp krijgen van een arbeidsdeskundige. Arbeidsdeskundigen geven advies over de belastbaarheid of bijvoorbeeld aanpassing van werkzaamheden of de inzet van bepaalde voorzieningen en hulpmiddelen die succesvolle re-integratie mogelijk maken.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo