Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Utrecht

Zoekt u een gecertificeerd re-integratiebureau in Utrecht voor de re-integratie van een zieke werknemer? Als full service re-integratiebureau heeft Enroute alle benodigde kennis, ervaring en diensten in huis. Bijvoorbeeld voor re-integratietrajecten op het tweede spoor (ook wel: spoor 2).


Re-integratie 2e spoor

Een werkgever van een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de verplichting om deze werknemer extern te laten re-integreren (spoor 2) als herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. In dat geval zoeken werkgever en werknemer samen een andere organisatie om in dienst te treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om te voorkomen dat door UWV een loonsanctie wordt opgelegd. Een re-integratiebureau kan helpen om de re-integratie succesvol te maken.

Re-integratiebureau Enroute Utrecht

Enroute ondersteunt als gespecialiseerd re-integratiebureau in Utrecht werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Onze persoonlijk begeleiding en de bemiddeling van werkzoekenden naar passend werk voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Met onze expertise, praktijkervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – mogelijk door onze compacte organisatie – leggen wij de basis voor onze resultaten en hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk).


Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 specialist in re-integratie. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Daarmee kunnen wij een grote bijdrage leveren aan succesvolle re-integratie en helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen bij re-integratie over het hoofd worden gezien. Werkgevers besteden dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit. U blijft hierover zelf beslissen, maar wel op basis van ons advies. Geen opdracht is voor ons bureau te klein.

Enroute werkt voor zeer verschillende organisaties. Van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Utrecht vindt u Enroute ook elders in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem en Leiden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Utrecht?

 1. Korte doorlooptijd en persoonlijke benadering door deskundige adviseurs
 2. Succesvol door onze snelheid, duidelijkheid en daadkracht
 3. Vooraf vrijblijvend een gesprek voor oriënterende kennismaking
 4. Persoonlijke begeleiding door de vaste trajectbegeleider
 5. Uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
 6. Iedere 2 weken fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
 7. Spreeklocatie in de regio van werknemers
 8. Een dossiercheck door een van onze arbeidsdeskundigen
 9. Gratis toegang tot onze slimme zoekmachine voor vacatures
 10. Ondersteuning van WIA-aanvragen (incl. bezoek aan UWV)

Belangrijke diensten op een rij

Werkgever en werknemers kunnen bij ons bureau terecht voor zeer verschillende diensten op het gebied van re-integratie. Onderstaand een overzicht.

Relevante andere diensten in Utrecht

 1. Outplacement Utrecht

Re-integratie 2e spoor

Als de terugkeer van een zieke medewerker in de oorspronkelijke werkomgeving niet mogelijk blijkt, dan zoeken werkgever en werknemer samen naar passend werk bij een nieuwe werkgever. Enroute helpt bij zo’n re-integratietraject (Spoor 2).

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Werkgevers die voor de WGA eigenrisicodrager zijn, dragen zelf het risico voor de arbeidsongeschiktheid van hun (ex-)werknemers. Hiervoor wordt de (ex-)werknemer met een re-integratietraject (Spoor 3) begeleid naar passend nieuw werk. Enroute helpt hierbij met een daadkrachtige, duidelijke en snelle aanpak.

Lees meer

Vanuit het UWV

Zodra iemand met een arbeidsongeschiktheid- of ziektewetuitkering (UWV) weer aan de slag gaat, dan kan hij of zij hulp en ondersteuning krijgen van ons bureau in Utrecht (via UWV). Hiervoor bestaan bij UWV twee verschillende voorzieningen: Werkfit maken of het zogenoemde Naar werk.

Lees meer

Jobcoaching

Met jobcoaching geeft Enroute werknemers met een arbeidshandicap begeleiding en ondersteuning op de werkplek. De vaste jobcoaches bij ons bureau werken persoonlijk, resultaatgericht en intensief samen met de medewerker. Bij een arbeidshandicap wordt de inzet van jobcoaches meestal vergoed door UWV.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Voor re-integratieonderzoek kunnen werkgevers en werknemers bij ons bureau hulp krijgen van onze arbeidsdeskundigen. Een arbeidsdeskundigen geeft hen advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden of de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen die een succesvolle re-integratie mogelijk maken.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo