Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Zaandam

Zoekt u een gecertificeerd re-integratiebureau in Zaandam voor re-integratie van een zieke werknemer? Als full service re-integratiebureau heeft Enroute Zaandam alle benodigde kennis, ervaring en diensten in huis om samen aan goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratietrajecten tweede spoor (ook wel: spoor 2).

Re-integratie 2e spoor in Zaandam

Werkgevers met een langdurig zieke medewerker hebben wettelijk de verplichting (WVP: Wet Verbetering Poortwachter) om deze werknemer extern te laten re-integreren als de herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. Dat wordt spoor 2 genoemd. Dan zoeken werkgever en werknemer samen een organisatie met passend werk om in dienst te treden. Begin daarmee uiterlijk na één jaar ziekte, ter voorkoming dat UWV een loonsanctie oplegt. Ons re-integratiebureau kan helpen om de re-integratie succesvol te maken.

Re-integratiebureau Enroute Zaandam

Als gespecialiseerd re-integratiebureau in Zaandam ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Met onze kennis, praktijkervaring en persoonlijke aandacht voor cliënten – mogelijk dankzij onze compacte organisatie – leggen wij de basis voor goede resultaten en hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk) op het gebied van re-integratie. Persoonlijk begeleiding en duurzame bemiddeling van werkzoekenden naar passend werk staat daarbij altijd voorop.

Ervaren re-integratiebureau maakt verschil

Enroute is sinds 1996 specialist in re-integratie van zieke werknemers. Sindsdien hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Daardoor kunnen wij een grote bijdrage leveren aan succesvolle re-integratie. Daarbij helpen wij voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen bij re-integratie over het hoofd worden gezien.
De dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie worden door werkgevers vaak bij ons uitbesteed, maar zij blijven zelf beslissen. Uiteraard op basis van ons advies.

Voor ons bureau is geen opdracht te klein. Wij werken dan ook voor zeer uiteenlopende organisaties in de hele Randstad: van klein tot zeer groot en in bijna alle sectoren. Buiten Zaandam vindt u Enroute ook in bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Leiden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Zaandam?

  1. Succesvol door snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Korte doorlooptijd met persoonlijke benadering door deskundige adviseurs
  3. Persoonlijke begeleiding door vaste trajectbegeleiders
  4. Vrijblijvend gesprek vooraf als oriënterende kennismaking
  5. Een uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
  6. Dossiercheck door onze arbeidsdeskundigen
  7. Iedere twee weken fysiek contact met vaste trajectbegeleiders
  8. Wij hebben meerdere spreeklocaties: in de regio van werknemer
  9. Gratis toegang tot slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  10. Ook ondersteuning van WIA-aanvragen (incl. bezoek aan UWV)

Belangrijke diensten op een rij

Werkgevers en werknemers kunnen bij ons bureau in Zaandam terecht voor verschillende re-integratie diensten. Onderstaand een overzicht.

Re-integratie spoor 2

Als terugkeer van een zieke medewerker in de oorspronkelijke werkomgeving niet mogelijk blijkt, zoeken werkgever en werknemer samen passend werk bij een nieuwe werkgever. Enroute helpt u bij dit re-integratietraject (Spoor 2).

Lees meer

Re-integratie spoor 3

De werkgevers die voor de WGA eigenrisicodrager zijn, dragen zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. Hiervoor wordt de (ex-)werknemer met een re-integratietraject begeleid naar passend nieuw werk (Spoor 3). Wij helpen hierbij met een daadkrachtige, snelle en duidelijke aanpak.

Lees meer

Vanuit het UWV

Wanneer iemand met een arbeidsongeschiktheid- of ziektewetuitkering (UWV) weer aan de slag gaat, dan is het mogelijk hulp en ondersteuning krijgen van ons bureau in Zaandam (via UWV). Hiervoor heeft UWV twee verschillende voorzieningen: het Werkfit maken of een Naar werk traject.

Lees meer

Jobcoaching

Met jobcoaching biedt ons re-integratiebureau werknemers met een arbeidshandicap begeleiding en ondersteuning op de werkplek. Vaste jobcoaches bij ons bureau werken persoonlijk, resultaatgericht en intensief samen met een medewerker. Als sprake is van een arbeidshandicap wordt de inzet van een jobcoach meestal vergoed door UWV.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Voor een re-integratieonderzoek kunnen werkgever en werknemer bij ons bureau hulp krijgen van ervaren arbeidsdeskundigen. De arbeidsdeskundige geeft advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden of bijvoorbeeld inzet van voorzieningen of hulpmiddelen die succesvolle re-integratie mogelijk maken.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo