Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Verzuimadviseur

Waar mensen werken, kan ziekteverzuim voorkomen. Dat is vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. De meeste werknemers die zich ziek melden, zullen binnen twee weken hun werkzaamheden weer hervatten. Maar het kan voorkomen dat een werknemer langer uit de roulatie is. Bij langdurig verzuim kunt u te maken krijgen met complexe situaties die diep ingrijpen op het dagelijks leven van uw werknemer. Werkgever en werknemer moeten in dat geval beiden werken aan een effectieve re-integratie.

Specialisme

Verzuimbegeleiding ofwel re-integratie is een specialisme dat vakkundigheid vereist. Door onbekendheid over wetgeving en financiële gevolgen blijven veel mogelijkheden vaak onbenut. Met Enroute haalt u een verzuimadviseur in huis die voorkomt dat mogelijkheden, valkuilen en kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk komt het erop neer dat werkgevers hun zorgen over verzuimdossiers uitbesteden, terwijl ze de beslissingen daarover in eigen hand houden.

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Deskundig

Enroute biedt alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk en proactief) met hoge deskundigheid en veel ervaring (sinds 1996). Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor maatwerk, persoonlijk contact en individuele behoeften. Of het nu gaat om een complex verzuimdossier of een verzuimtraining op maat. Enroute is uw verzuimadviseur. Zo maken wij het verschil!

Casemanagement

De casemanagers van Enroute zijn specialisten in het vak. Zij zijn deskundig op het terrein van arbeid, organisatie en sociale verzekeringswetten. Onze casemanagers kunnen haarscherp een snelle inventarisatie maken in relatie tussen klacht en werk, kortom het benoemen van knelpunten en kansen. 

Lees meer

Verzuimtraining

Bij ziekteverzuim komt er heel wat op u af. Wat mag wel en wat mag niet? Welke stappen kent de Wet verbetering poortwachter? Hoe ga ik effectief de verzuimgesprekken aan met werknemers? Tijdens onze verzuimtrainingen staan we uitgebreid stil bij deze en andere vragen, zodat u verzuim effectief leert beheersen en beperken.

Lees meer

Besparen op loonkosten 

Wij zien regelmatig dat werkgevers te veel premie afdragen of subsidiemogelijkheden niet of onvolledig benutten. Enroute biedt u als werkgever de mogelijkheid om te onderzoeken of u alle (subsidie) regelingen optimaal heeft benut en niet te veel premie heeft afgedragen aan de fiscus. Dit onderzoek voeren wij uit op basis van no cure no pay.

Lees meer

Interim verzuimspecialist

Heeft u een verzuimspecialist nodig? Enroute biedt u verzuimspecialisten op interim basis aan als u tijdelijk op zoekt bent naar meer capaciteit of specifieke deskundigheid. Wij zijn in staat om juist die (complexe) dossiers op te pakken waar anderen in vastlopen.

Lees meer

Meer weten over onze aanpak?
Neem contact met ons op.

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo