Contact

Re-integratiebureau in Heerhugowaard

Enroute is operatief als full service re-integratiebureau in de Randstad. Wij bieden onze re-integratiediensten ook aan in Heerhugowaard. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in Heerhugowaard? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor. Naast spoor 2 re-integratie verzorgt Enroute ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie spoor 2 Heerhugowaard

Enroute verzorgt re-integratietrajecten voor werkgevers in Heerhugowaard. Wij helpen bij het nakomen van de re-integratieverplichting tijdens ziekte. Bij langdurige ziekte van de werknemer zijn zowel werkgever als werknemer verplicht zich in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever zodra re-integratie binnen de organisatie niet mogelijk blijkt. Deze verplichting komt voort uit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever is re-integratie in het tweede spoor. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of zowel werkgever als werknemer aan hun verplichting hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Heerhugowaard

Enroute helpt werkgevers in Heerhugowaard met re-integratietrajecten in het tweede spoor. Werkgevers zouden spoor twee moeten inzetten, uiterlijk na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor later ingezet dan bestaat de kans dat UWV een sanctie oplegt. Als gespecialiseerd re-integratiebureau ondersteunen wij werkgevers en werknemers in Heerhugowaard bij hun re-integratie verplichting. Onze kennis en praktijkervaring zijn de basis voor een geslaagd traject. Het persoonlijk begeleiden van werknemers naar duurzaam passend werk staat bij Enroute voorop.

Een gespecialiseerd re-integratiebureau

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij breiden onze kennis en ervaring voortdurend uit. Zo kunnen wij een tastbare bijdrage leveren aan de succesvolle re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de mogelijkheden voor re-integratie goed te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor zowel kleine als grote bedrijven in de Randstad, in alle sectoren. Buiten Heerhugowaard vindt u Enroute op meerdere plaatsen, waaronder Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Almere en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

U kiest bij Enroute in Heerhugowaard voor:

  1. Snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de omgeving van de werknemer
  4. Vrijblijvend oriënterend gesprek vooraf als kennismaking
  5. Een uitgebreide intake met verslaglegging
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches
  7. Live begeleiding door een vaste coach, elke twee weken
  8. Toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. eventueel bezoek aan UWV)

U kunt bij Enroute ook terecht voor andere re-integratie diensten in Heerhugowaard. Onderstaand een overzicht.

 

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart