Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 072 303 0597 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratiebureau in Heerhugowaard

Enroute is operatief als full service re-integratiebureau in de Randstad. Wij bieden onze re-integratiediensten ook aan in Heerhugowaard. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in Heerhugowaard? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor. Naast spoor 2 re-integratie verzorgt Enroute ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie spoor 2 Heerhugowaard

Enroute verzorgt re-integratietrajecten voor werkgevers in Heerhugowaard. Wij helpen bij het nakomen van de re-integratieverplichting tijdens ziekte. Bij langdurige ziekte van de werknemer zijn zowel werkgever als werknemer verplicht zich in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever zodra re-integratie binnen de organisatie niet mogelijk blijkt. Deze verplichting komt voort uit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever is re-integratie in het tweede spoor. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of zowel werkgever als werknemer aan hun verplichting hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Heerhugowaard

Enroute helpt werkgevers in Heerhugowaard met re-integratietrajecten in het tweede spoor. Werkgevers zouden spoor twee moeten inzetten, uiterlijk na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor later ingezet dan bestaat de kans dat UWV een sanctie oplegt. Als gespecialiseerd re-integratiebureau ondersteunen wij werkgevers en werknemers in Heerhugowaard bij hun re-integratie verplichting. Onze kennis en praktijkervaring zijn de basis voor een geslaagd traject. Het persoonlijk begeleiden van werknemers naar duurzaam passend werk staat bij Enroute voorop.

Een gespecialiseerd re-integratiebureau

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij breiden onze kennis en ervaring voortdurend uit. Zo kunnen wij een tastbare bijdrage leveren aan de succesvolle re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de mogelijkheden voor re-integratie goed te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor zowel kleine als grote bedrijven in de Randstad, in alle sectoren. Buiten Heerhugowaard vindt u Enroute op meerdere plaatsen, waaronder Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Almere en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

U kiest bij Enroute in Heerhugowaard voor:

  1. Snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de omgeving van de werknemer
  4. Vrijblijvend oriënterend gesprek vooraf als kennismaking
  5. Een uitgebreide intake met verslaglegging
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches
  7. Live begeleiding door een vaste coach, elke twee weken
  8. Toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. eventueel bezoek aan UWV)

U kunt bij Enroute ook terecht voor andere re-integratie diensten in Heerhugowaard. Onderstaand een overzicht.

 

Re-integratie 2e spoor

Als het niet mogelijk is een werknemer te laten terugkeren binnen uw bedrijf, dan zoekt u samen met de werknemer een ander bedrijf met passend werk. Dit wordt ‘spoor 2’ genoemd. Met zo’n re-integratietraject wordt de werknemer dus begeleid naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Is een werkgever eigenrisicodrager voor de WGA? Dan draagt hij zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van werknemers (en oud-medewerkers). Met de inzet van een re-integratietraject spoor 3 wordt de (ex-)werknemer begeleid naar passend nieuw werk. Om dit traject te laten slagen, staan bij Enroute de snelheid, daadkracht en duidelijkheid altijd voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Als een werkzoekende met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering bij UWV weer aan de slag wil, kan hij of zij bij ons bureau via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen. UWV kent hiervoor twee soorten re-integratiediensten (Naar werk en Werkfit maken).

Lees meer

Jobcoaching

Bij jobcoaching krijgt een werknemer met een arbeidshandicap persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding en ondersteuning (op de werkplek) van een vaste jobcoach. Vaak financiert UWV de inzet van een jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

De arbeidsdeskundigen van Enroute helpen werkgevers en werknemers met re-integratie onderzoek. Zij geven daarbij advies over bijvoorbeeld belastbaarheid, aanpassen van werkzaamheden of de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo