Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Purmerend

Enroute is een full service re-integratiebureau, operatief in de Randstand, waaronder in Purmerend. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in Purmerend? Wij hebben de kennis en ervaring om voor u een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor. Naast spoor 2 re-integratie verzorgt Enroute ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie tweede spoor Purmerend

Enroute verzorgt succesvolle re-integratietrajecten voor werkgevers in Purmerend. Wij helpen werkgever en werknemer bij het nakomen van hun re-integratieverplichting tijdens ziekte. Als bij langdurige ziekte van de werknemer herplaatsing binnen de eigen organisatie niet mogelijk is, zijn zowel werkgever als werknemer verplicht zich in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever. Deze verplichting komt voort uit de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever wordt re-integratie in het tweede spoor genoemd. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of werkgever en werknemer aan hun verplichtingen hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Purmerend

Enroute helpt werkgevers in Purmerend met re-integratietrajecten in het tweede spoor. Werkgevers doen er goed aan om het tweede spoor uiterlijk in te zetten na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor laat ingezet dan is de kans aanwezig dat UWV een loonsanctie oplegt. Als gespecialiseerd re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij hun re-integratie verplichtingen. Met veel kennis en praktijkervaring leggen wij de basis voor een geslaagd traject. De persoonlijke begeleiding van werknemers naar duurzaam passend werk staat daarbij voorop.

Onze ervaring als gespecialiseerd re-integratiebureau maakt het verschil

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij bouwen continu kennis en ervaring op. Daardoor leveren wij een belangrijke bijdrage aan de succesvolle re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de re-integratie mogelijkheden goed te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor uiteenlopende organisaties in de Randstad in alle sectoren. Buiten Purmerend vindt u Enroute ook in andere plaatsen, zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

U kiest bij Enroute in Purmerend voor:

  1. Succes door snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de regio van de werknemer
  4. Vrijblijvend gesprek vooraf als oriënterende kennismaking
  5. Een uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren trajectbegeleiders
  7. Iedere twee weken live contact met vaste trajectbegeleiders
  8. Gratis toegang tot slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. bezoek aan UWV)

U kunt bij Enroute terecht voor verschillende re-integratie diensten in Purmerend. Onderstaand een overzicht.

Re-integratie 2e spoor

Als de terugkeer van een zieke medewerker in de oorspronkelijke werkomgeving niet mogelijk blijkt, dan zoeken werkgever en werknemer samen naar passend werk bij een nieuwe werkgever. Enroute helpt bij zo’n re-integratietraject (Spoor 2).

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Werkgevers die voor de WGA eigenrisicodrager zijn, dragen zelf het risico voor de arbeidsongeschiktheid van hun (ex-)werknemers. Hiervoor wordt de (ex-)werknemer met een re-integratietraject (Spoor 3) begeleid naar passend nieuw werk. Enroute helpt hierbij met een daadkrachtige, duidelijke en snelle aanpak.

Lees meer

Vanuit het UWV

Zodra iemand met een arbeidsongeschiktheid- of ziektewetuitkering (UWV) weer aan de slag gaat, dan kan hij of zij hulp en ondersteuning krijgen van ons bureau in Utrecht (via UWV). Hiervoor bestaan bij UWV twee verschillende voorzieningen: Werkfit maken of het zogenoemde Naar werk.

Lees meer

Jobcoaching

Met jobcoaching geeft Enroute werknemers met een arbeidshandicap begeleiding en ondersteuning op de werkplek. De vaste jobcoaches bij ons bureau werken persoonlijk, resultaatgericht en intensief samen met de medewerker. Bij een arbeidshandicap wordt de inzet van jobcoaches meestal vergoed door UWV.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Voor re-integratieonderzoek kunnen werkgevers en werknemers bij ons bureau hulp krijgen van onze arbeidsdeskundigen. Een arbeidsdeskundigen geeft hen advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden of de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen die een succesvolle re-integratie mogelijk maken.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo