Bel mij terug

UWV Werkfit maken

Heb je een uitkering (WIA, WGA, ZW, WAO of WA-jong)? En wil je hulp bij het vinden van werk? Dan kun je bij Enroute een re-integratie traject volgen.
 

Vrijblijvend gesprek

 

Werkfit maken

Op deze pagina gaan we in op de dienst Werkfit maken. Deze dienst is bedoeld om je voor te bereiden op de terugkeer naar betaald werk of op het volgen van een noodzakelijke opleiding. Het traject is bedoeld voor mensen die een uitkering ontvangen (WIA, WGA, ZW, WAO of WA-jong) en wordt bekostigd door het UWV. Bij Enroute kun je een Werkfit traject volgen.

Werken aan werk

Werk zorgt niet alleen voor inkomen, maar ook voor voldoening en structuur. Zonder werk kan het voelen alsof je niet deelneemt aan de maatschappij. Als je door persoonlijke omstandigheden lange tijd niet gewerkt hebt, is de stap naar werk groot. UWV biedt daarom een aantal trajecten aan, die je kunt volgen bij een aangesloten bureau. Wij zijn zo’n bureau.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende UWV trajecten. Deze pagina gaat over de dienst ‘Werkfit maken’. Misschien vind je het prettig om te weten dat onze klanten zeer tevreden zijn. Het afgelopen jaar beoordeelden onze klanten ons met een 8,9.

Wil je informatie over onze andere re-integratietrajecten via UWV bij Enroute? Kijk dan op de pagina’s: ‘Modulaire diensten’ en ‘Naar Werk’.

Werkfit maken

Een Werkfit maken traject kun je zien als de eerste belangrijke stap om weer deel te kunnen gaan nemen aan de arbeidsmarkt. Met een Werkfit traject word je voorbereid op het benaderen van de arbeidsmarkt. Een Werkfit traject gaat meestal vooraf aan een traject ‘Naar Werk’, waarin de arbeidsmarkt actief benaderd wordt.

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Waaruit bestaat een Werkfit traject?

De dienst 'Werkfit maken' is maatwerk en wordt aangepast aan jouw persoonlijke situatie. We bekijken samen wat er nog nodig is om ervoor te zorgen dat je straks de arbeidsmarkt kunt gaan benaderen. Onderwerpen die in een Werkfit traject passen zijn:

 • Bepalen wat je wil en wat je kan
 • Zelfvertrouwen opbouwen
 • Strategieën om werk te zoeken aanleren
 • Sollicitatievaardigheden ontwikkelen
 • Leren omgaan met jouw situatie
 • Inzicht krijgen in jouw positie op de arbeidsmarkt
 • Sociale contacten en activiteiten buitenshuis opbouwen
 • Leren samenwerken en communiceren
 • Werkervaring opdoen op een werkervaringsplek
 • Ritme en structuur aanbrengen


Re-integratieplan Werkfit maken

De onderwerpen die voor jou van belang zijn en de stappen die je gaat zetten, beschrijf je met jouw coach in een persoonlijk plan. Het is de bedoeling dat je in jouw traject aandacht besteed aan drie door het UWV bepaalde hoofdactiviteiten, namelijk:

 1. het versterken van persoonlijke effectiviteit
 2. het verbeteren van werknemersvaardigheden en
 3. het in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie.

Deze hoofdactiviteiten zie je terug op het formulier dat naar het UWV gaat. Na akkoord van het UWV kan jouw Werkfit traject officieel van start gaan.

Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook eerst nog even de pagina’s over de andere trajecten bekijken: Modulaire diensten en Naar werk.

Wat zeggen klanten over ons?

Enroute is trots op haar klanten en de behaalde successen. Lees hieronder enkele van onze succesverhalen of bekijk onze testimonials.

Bekijk alle succesverhalen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart