Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 020 303 39 38 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Enroute re-integratiebureau Amstelveen

Enroute is als ervaren re-integratiebureau operatief in de Randstad. Wij bieden onze re-integratiediensten ook aan in Amstelveen. Bent u op zoek naar een gecertificeerd en ervaren re-integratiebureau voor uw zieke werknemer in de omgeving van Amstelveen? Wij hebben de kennis en ervaring om voor u een geslaagd re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in spoor 2. Naast tweede spoor re-integratie verzorgt Enroute spoor 3 re-integratie, UWV trajecten en jobcoaching.

Re-integratie spoor 2 Amstelveen

Enroute verzorgt voor werkgevers in Amstelveen re-integratietrajecten. Wij helpen werkgevers bij het nakomen van de re-integratieverplichtingen tijdens ziekte. Bij een langdurig zieke werknemer, zijn werkgever en werknemer verplicht zich gezamenlijk in te spannen voor re-integratie bij een andere werkgever, zodra re-integratie binnen de organisatie niet haalbaar is. Deze verplichting staat in de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Re-integratie bij een andere werkgever wordt re-integratie in het tweede spoor of spoor 2 re-integratie genoemd. UWV beoordeelt bij een WIA aanvraag of werkgever en werknemer aan hun verplichting hebben voldaan.

Re-integratiebureau Enroute Amstelveen

Enroute helpt als gespecialiseerd re-integratiebureau werkgevers in Amstelveen bij re-integratie in het tweede spoor. Werkgevers zouden spoor twee moeten inzetten, uiterlijk na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor later ingezet dan bestaat de kans dat UWV een sanctie oplegt. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers in Amstelveen bij hun re-integratie verplichting. Onze uitgebreide kennis en ervaring zijn de basis voor een geslaagd traject. Het begeleiden van werknemers naar duurzaam passend werk en een persoonlijke benadering staan bij Enroute voorop.

Een gespecialiseerd re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 gespecialiseerd in de re-integratie van zieke werknemers. Wij breiden onze kennis en ervaring voortdurend uit. Zo leveren wij een concrete bijdrage succesvolle re-integratietrajecten van zieke werknemers. Wij helpen werkgevers de re-integratiekansen te benutten en voorkomen dat valkuilen over het hoofd worden gezien.

Enroute werkt voor kleine en grote bedrijven in de Randstad, in alle sectoren. Buiten Amstelveen vindt u Enroute op meerdere plaatsen, waaronder Heerhugowaard, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Utrecht, Leiden, Almere en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer


Bij Enroute in Amstelveen kiest u voor:

  1. Snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  3. Spreeklocatie in de omgeving van de werknemer
  4. Vrijblijvend oriënterend gesprek vooraf als kennismaking
  5. Een uitgebreide intake met verslaglegging
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren coaches
  7. Live begeleiding door een vaste coach, elke twee weken
  8. Toegang tot onze slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. eventueel bezoek aan UWV)

U kunt ook bij Enroute terecht voor andere re-integratie diensten in Amstelveen. Onderstaand een overzicht.

Re-integratie spoor 2

Is het niet mogelijk om een werknemer te laten terugkeren binnen uw eigen bedrijf? Dan zoekt u samen een ander bedrijf met passend werk. Dit wordt het tweede spoor (spoor 2) genoemd. Met de inzet van een re-integratie spoor 2 traject wordt uw werknemer dus begeleid naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie spoor 3

Als een werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA dan draagt hij zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. Met de inzet van een re-integratietraject derde spoor (spoor 3) wordt uw (ex-)werknemer begeleid naar passend werk. Om het traject te laten slagen, staan bij ons snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Een werkzoekende met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering die weer aan de slag wil, kan via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen bij ons bureau. UWV kent hiervoor twee typen re-integratiediensten: Werkfit maken en Naar werk

Lees meer

Jobcoaching

Jobcoaching houdt in dat een werknemer met een arbeidshandicap op de werkplek persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding en ondersteuning krijgt van een vaste jobcoach. In veel gevallen financiert UWV de inzet van een jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een re-integratie onderzoek. Wij geven daarbij advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en bijvoorbeeld de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo