Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Beverwijk

Zoekt u in de regio Beverwijk een gecertificeerd re-integratiebureau voor de re-integratie van een zieke werknemer? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie op spoor 2 (oftewel: het tweede spoor).


Re-integratie tweede spoor 

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter de plicht om deze werknemer extern (spoor 2) te laten re-integreren, wanneer herplaatsing binnen het eigen bedrijf niet mogelijk is. In dat geval zoeken de werkgever en werknemer gezamenlijk naar een ander bedrijf waar de werknemer wel in dienst kan treden. Begin uiterlijk na 1 jaar ziekte om een loonsanctie (van UWV) te voorkomen. Een re-integratiebureau kan u helpen.

Re-integratiebureau Enroute Beverwijk

Als full service re-integratiebureau in Beverwijk ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – verankerd in onze compacte organisatie – vormen de basis van onze resultaten en hoge klanttevredenheid.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Beverwijk?

  1. Snelheid, daadkracht en duidelijkheid staan voorop, gericht op succes
  2. Persoonlijke benadering, korte doorlooptijd en deskundige adviseurs
  3. Vaste trajectbegeleider zorgt voor individuele begeleiding
  4. Vooraf vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
  5. Spreeklocatie gewoon in de regio van de werknemer
  6. Altijd uitgebreid intakegesprek met verslaglegging
  7. Tweewekelijks fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
  8. Dossiercheck door onze arbeidsdeskundige
  9. 24/7 gebruik van onze eigen, slimme vacaturezoekmachine
  10. Ondersteuning van de WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Kennis en ervaring tellen

Al sinds 1996 is Enroute actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Door onze expertise en praktijkervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. Vaak besteden werkgevers dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie bij ons uit. Zij blijven hierover zelf beslissen, mede op basis van onze adviezen. Voor ons re-integratiebureau is geen opdracht te klein. Wij werken voor zeer verschillende organisaties. Van klein tot groot en in bijna alle sectoren. Buiten Beverwijk vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad, bijvoorbeeld in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar.

Re-integratie 2e spoor

Wanneer terugkeren van een werknemer bij uw organisatie niet meer mogelijk is, dan zoekt u samen naar een andere organisatie met passend werk. Met zo’n tweede spoor re-integratietraject wordt iemand dus begeleid naar (passend) nieuw werk bij een andere werkgever.

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Een werkgever draagt zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (oud-)werknemers wanneer hij eigenrisicodrager is voor de WGA. Met re-integratie ‘spoor 3’ worden (ex-)werknemers begeleid naar passend nieuw werk. Om een derde spoor traject succesvol te maken, zorgt ons bureau altijd voor een traject met snelheid, daadkracht en duidelijkheid.

Lees meer

Vanuit het UWV

Als iemand met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering bij UWV weer aan de slag wil gaan, dan kan hij via UWV hulp en ondersteuning bij Enroute. UWV kent hiervoor twee verschillende soorten ondersteuning: Naar werk en het zogeheten Werkfit maken.

Lees meer

Jobcoaching

Bij jobcoaching krijgt een medewerker met een arbeidshandicap begeleiding en ondersteuning (op de werkplek) van een vaste jobcoach. Onze jobcoaching is persoonlijk, resultaatgericht en intensief. Vaak betaalt UWV voor de inzet van jobcoaches.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Werknemers en werkgevers kunnen voor re-integratieonderzoek hulp krijgen van de arbeidsdeskundigen bij Enroute. Zij geven advies over bijvoorbeeld belastbaarheid en aanpassingen aan werkzaamheden of over de inzet van voorzieningen of bepaalde hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo