Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 020 303 39 38 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Almere

Bent u op zoek naar een gecertificeerd re-integratiebureau in Almere in verband met uw zieke werknemer? Enroute is een full service re-integratiebureau, operatief in Almere. Enroute Almere heeft de kennis, ervaring en diensten in huis om een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor (ook wel: spoor 2). Naast spoor 2 re-integratie verzorgen wij ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie tweede spoor Almere

Enroute verzorgt re-integratietrajecten in het 2e spoor voor werkgevers in Almere. Wij helpen werkgever en werknemer hun re-integratieverplichtingen tijdens ziekte na te komen. Werkgevers met een langdurig zieke medewerker hebben de wettelijke verplichting om deze werknemer extern te laten re-integreren, als herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. Deze verplichting komt voort uit de WVP: Wet Verbetering Poortwachter. Re-integratie bij een andere werkgever wordt spoor 2 re-integratie genoemd. De verplichting houdt in dat werkgever en werknemer zich samen moeten inspannen voor het vinden van werk bij een andere werkgever. Enroute helpt hierbij.

Re-integratiebureau Enroute Almere

Werkgevers doen er goed aan om uiterlijk met het tweede spoor te starten na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor te laat ingezet dan kan UWV een loonsanctie opleggen. Enroute ondersteunt als gespecialiseerd re-integratiebureau in Almere werkgevers en werknemers bij de re-integratie verplichtingen. Met onze kennis, praktijkervaring en persoonlijke aandacht leggen wij de basis voor goede resultaten en hoge klanttevredenheid over re-integratietrajecten. Persoonlijke begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar duurzaam passend werk staat bij ons voorop.

Een ervaren re-integratiebureau maakt het verschil

Al sinds 1996 is Enroute specialist als het gaat om de re-integratie van zieke werknemers. Sindsdien bouwen wij non-stop kennis en ervaring op. Daardoor kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen voorkomen dat werkgevers mogelijkheden en valkuilen bij re-integratie over het hoofd zien.

Re-integratiebureau Enroute werkt voor zeer uiteenlopende organisaties in de Randstad: van klein tot zeer groot, in alle sectoren. Buiten Almere vindt u Enroute in ondermeer Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leiden en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer


Kiezen voor een re-integratietraject door Enroute in Almere?

  1. Succes door snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door onze arbeidsdeskundigen
  3. Een spreeklocatie in de regio van de werknemer
  4. Vrijblijvend gesprek vooraf als oriënterende kennismaking
  5. Een uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren trajectbegeleiders
  7. Iedere twee weken live contact met vaste trajectbegeleiders
  8. Gratis toegang tot slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. bezoek aan UWV)

Werkgevers en werknemers in Almere kunnen bij ons terecht voor verschillende re-integratie diensten. Onderstaand een overzicht.

Re-integratie spoor 2

Is het niet mogelijk om een werknemer te laten terugkeren binnen uw eigen bedrijf? Dan zoekt u samen een ander bedrijf met passend werk. Dit wordt het tweede spoor (spoor 2) genoemd. Met de inzet van een re-integratie spoor 2 traject wordt uw werknemer dus begeleid naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie spoor 3

Als een werkgever eigenrisicodrager is voor de WGA dan draagt hij zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers. Met de inzet van een re-integratietraject derde spoor (spoor 3) wordt uw (ex-)werknemer begeleid naar passend werk. Om het traject te laten slagen, staan bij ons snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Een werkzoekende met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering die weer aan de slag wil, kan via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen bij ons bureau. UWV kent hiervoor twee typen re-integratiediensten: Werkfit maken en Naar werk

Lees meer

Jobcoaching

Jobcoaching houdt in dat een werknemer met een arbeidshandicap op de werkplek persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding en ondersteuning krijgt van een vaste jobcoach. In veel gevallen financiert UWV de inzet van een jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een re-integratie onderzoek. Wij geven daarbij advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en bijvoorbeeld de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo