Bel mij terug

Contact

Re-integratie Almere

Bent u op zoek naar een gecertificeerd re-integratiebureau in Almere in verband met uw zieke werknemer? Enroute is een full service re-integratiebureau, operatief in Almere. Enroute Almere heeft de kennis, ervaring en diensten in huis om een goed re-integratietraject te realiseren. Bijvoorbeeld voor re-integratie in het tweede spoor (ook wel: spoor 2). Naast spoor 2 re-integratie verzorgen wij ook spoor 3 re-integratie, re-integratietrajecten vanuit het UWV en jobcoaching.

Re-integratie tweede spoor Almere

Enroute verzorgt re-integratietrajecten in het 2e spoor voor werkgevers in Almere. Wij helpen werkgever en werknemer hun re-integratieverplichtingen tijdens ziekte na te komen. Werkgevers met een langdurig zieke medewerker hebben de wettelijke verplichting om deze werknemer extern te laten re-integreren, als herplaatsing bij de eigen organisatie niet mogelijk is. Deze verplichting komt voort uit de WVP: Wet Verbetering Poortwachter. Re-integratie bij een andere werkgever wordt spoor 2 re-integratie genoemd. De verplichting houdt in dat werkgever en werknemer zich samen moeten inspannen voor het vinden van werk bij een andere werkgever. Enroute helpt hierbij.

Re-integratiebureau Enroute Almere

Werkgevers doen er goed aan om uiterlijk met het tweede spoor te starten na één jaar ziekte. Wordt het 2e spoor te laat ingezet dan kan UWV een loonsanctie opleggen. Enroute ondersteunt als gespecialiseerd re-integratiebureau in Almere werkgevers en werknemers bij de re-integratie verplichtingen. Met onze kennis, praktijkervaring en persoonlijke aandacht leggen wij de basis voor goede resultaten en hoge klanttevredenheid over re-integratietrajecten. Persoonlijke begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar duurzaam passend werk staat bij ons voorop.

Een ervaren re-integratiebureau maakt het verschil

Al sinds 1996 is Enroute specialist als het gaat om de re-integratie van zieke werknemers. Sindsdien bouwen wij non-stop kennis en ervaring op. Daardoor kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de re-integratie van zieke werknemers. Wij helpen voorkomen dat werkgevers mogelijkheden en valkuilen bij re-integratie over het hoofd zien.

Re-integratiebureau Enroute werkt voor zeer uiteenlopende organisaties in de Randstad: van klein tot zeer groot, in alle sectoren. Buiten Almere vindt u Enroute in ondermeer Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Leiden en Rotterdam.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer


Kiezen voor een re-integratietraject door Enroute in Almere?

  1. Succes door snelheid, daadkracht & duidelijkheid
  2. Dossiercheck door onze arbeidsdeskundigen
  3. Een spreeklocatie in de regio van de werknemer
  4. Vrijblijvend gesprek vooraf als oriënterende kennismaking
  5. Een uitgebreid gesprek voor de intake (met verslaglegging)
  6. Persoonlijke begeleiding door ervaren trajectbegeleiders
  7. Iedere twee weken live contact met vaste trajectbegeleiders
  8. Gratis toegang tot slimme vacaturezoekmachine voor werknemer
  9. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag (incl. bezoek aan UWV)

Werkgevers en werknemers in Almere kunnen bij ons terecht voor verschillende re-integratie diensten. Onderstaand een overzicht.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart