Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 072 303 0597 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Alkmaar

Bent u op zoek naar gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Alkmaar? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passende nieuwe baan. Wij zijn gevestigd in o.a. Alkmaar en actief in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast volledige individuele (maatwerk) trajecten voor werknemers en groepsoutplacement helpen wij ook met deelinterventies zoals: beroepsoriëntatie, jobhunting of een sollicitatietraining.

Outplacement, wanneer eigenlijk?

Outplacement wordt vaak aangeboden als gevolg van een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of als een werknemer vastloopt in zijn carrière. Bij een gedwongen en onvrijwillig vertrek krijgt een werknemer vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in het laatste geval goed naar het arbeidsverleden en de situatie van de arbeidsmarkt. Zeker wanneer de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd (mogelijk) een rol speelt, kan goede begeleiding uw kans op succes op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Zo helpt ons outplacementbureau in Alkmaar

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door Enroute, dan kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Vanaf de start van het outplacementtraject krijgt u één vaste consultant die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het traject. Tijdens het intakegesprek blijkt welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning nodig heeft.

Samen inventariseren wij uw carrièrewensen, talenten, competenties, kwaliteiten en bieden wij diverse (persoonlijke) trainingen aan. Door onze kennis, jarenlange ervaring en regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt goed. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen aanzienlijk vergroot bij het vinden van een passende nieuwe baan.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een (vrijblijvende) afspraak maken in Alkmaar? Neem dan contact op via alkmaar@enroutebv.nl of bel 072 303 0597. 

Lees verder over onze aanpak op de pagina 'Werkwijze bij outplacement traject'.

Ons adres in Alkmaar:
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Relevante andere diensten in Alkmaar

  1. Re-integratie Alkmaar

Outplacement

Met outplacement via Enroute kiest u voor een persoonlijke aanpak en benadering. Direct vanaf de start van een traject heeft u te maken met één vaste consulent. Die fungeert als uw coach en vraagbaak. Tijdens het traject worden verschillende interventies gedaan om de slagingskans zo groot mogelijk te maken.

Lees meer

Groepsoutplacement

Onze aanpak voor groepsoutplacement is flexibel en doelgericht. Bij Enroute bestaat een traject voor groepsoutplacement uit een collectief traject voor het trainen in kleine groepjes én uit individuele en persoonlijke begeleiding wanneer het gaat om de directe begeleiding naar werk.

Lees meer

Sollicitatietraining

Bent u op zoek naar werk of toe aan een nieuwe stap in uw carrière? Een (nieuwe) baan zoeken is vaak niet eenvoudig. Solliciteren wordt daarom vaak topsport genoemd. Tijdens een sollicitatietraining bij Enroute leert u met meer zelfvertrouwen en succes solliciteren.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo