Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 020 303 3938 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Re-integratie Amsterdam

Zoekt u voor re-integratie van een werknemer in de regio Amsterdam een gecertificeerd re-integratiebureau? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie op het tweede spoor (spoor 2) van een arbeidsongeschikte werknemer.

Re-integratie tweede spoor

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de verplichting om de werknemer extern (spoor 2) te re-integreren, wanneer herplaatsing binnen het eigen bedrijf niet mogelijk is. Lukt het niet om een werknemer binnen het eigen bedrijf te laten terugkeren? Dan zoekt u samen naar een ander bedrijf waar de werknemer in dienst kan treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om een loonsanctie vanuit UWV te voorkomen. Een re-integratiebureau kan u hierbij helpen.

Re-integratiebureau Enroute Amsterdam

Als full service re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers in Amsterdam bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – in onze compacte organisatie – zijn het fundament voor onze resultaten en de hoge klanttevredenheid (keurmerk Blik Op Werk).


Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk besteden werkgevers hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit, maar zij blijven hierover zelf beslissen. Mede op basis van ons advies. Voor ons is geen opdracht te klein.

Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties. Van klein tot groot en in vrijwel alle sectoren. Buiten Amsterdam vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad. Naast re-integratie kunt u bij ons full service re-integratiebureau ook terecht voor andere diensten zoals outplacement, sollicitatietraining, stress & burn-out coaching en loopbaanadvies. Onderstaand meer informatie over deze mogelijkheden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Amsterdam?

 1. Korte doorlooptijd, persoonlijke benadering en deskundige adviseurs
 2. Voor succes van trajecten staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop
 3. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
 4. Vooraf vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
 5. Altijd een uitgebreid intakegesprek inclusief verslaglegging
 6. Spreeklocatie in de eigen regio van de werknemer
 7. Met dossiercheck door een arbeidsdeskundige
 8. Tweewekelijks fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
 9. 24/7 toegang tot onze eigen slimme vacaturezoekmachine
 10. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Relevante andere diensten in Amsterdam

 1. Outplacementbureau Amsterdam
 2. Loopbaancoach Amsterdam
 3. Stress en Burn-out coaching Amsterdam
 4. Studiekeuze advies Amsterdam

Re-integratie 2e spoor

Als het niet mogelijk is een werknemer te laten terugkeren binnen uw bedrijf, dan zoekt u samen met de werknemer een ander bedrijf met passend werk. Dit wordt ‘spoor 2’ genoemd. Met zo’n re-integratietraject wordt de werknemer dus begeleid naar passend werk bij een nieuwe werkgever.

Lees meer

Re-integratie 3e spoor

Is een werkgever eigenrisicodrager voor de WGA? Dan draagt hij zelf het risico voor arbeidsongeschiktheid van werknemers (en oud-medewerkers). Met de inzet van een re-integratietraject spoor 3 wordt de (ex-)werknemer begeleid naar passend nieuw werk. Om dit traject te laten slagen, staan bij Enroute de snelheid, daadkracht en duidelijkheid altijd voorop.

Lees meer

Vanuit het UWV

Als een werkzoekende met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheidsuitkering bij UWV weer aan de slag wil, kan hij of zij bij ons bureau via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen. UWV kent hiervoor twee soorten re-integratiediensten (Naar werk en Werkfit maken).

Lees meer

Jobcoaching

Bij jobcoaching krijgt een werknemer met een arbeidshandicap persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding en ondersteuning (op de werkplek) van een vaste jobcoach. Vaak financiert UWV de inzet van een jobcoach.

Lees meer

Arbeidsdeskundig onderzoek

De arbeidsdeskundigen van Enroute helpen werkgevers en werknemers met re-integratie onderzoek. Zij geven daarbij advies over bijvoorbeeld belastbaarheid, aanpassen van werkzaamheden of de inzet van voorzieningen of hulpmiddelen.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over re-integratie? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo