Bel mij terug

Contact

Re-integratie Amsterdam

Zoekt u voor re-integratie van een werknemer in de regio Amsterdam een gecertificeerd re-integratiebureau? Enroute is hiervoor uw full service re-integratiepartner. Bijvoorbeeld voor re-integratie op het tweede spoor (spoor 2) van een arbeidsongeschikte werknemer.

Re-integratie tweede spoor

Een werkgever met een langdurig zieke werknemer heeft volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) de verplichting om de werknemer extern (spoor 2) te re-integreren, wanneer herplaatsing binnen het eigen bedrijf niet mogelijk is. Lukt het niet om een werknemer binnen het eigen bedrijf te laten terugkeren? Dan zoekt u samen naar een ander bedrijf waar de werknemer in dienst kan treden. Begin hiermee uiterlijk na 1 jaar ziekte om een loonsanctie vanuit UWV te voorkomen. Een re-integratiebureau kan u hierbij helpen.

Re-integratiebureau Enroute Amsterdam

Als full service re-integratiebureau ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers in Amsterdam bij re-integratietrajecten. Persoonlijk begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal. Onze kennis, ervaring en persoonlijke aandacht voor iedere cliënt – in onze compacte organisatie – zijn het fundament voor onze resultaten en de hoge klanttevredenheid.


Ervaren re-integratiebureau

Enroute is sinds 1996 actief op het gebied van re-integratie. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis om samen te zorgen voor een succesvol re-integratietraject. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ook helpen voorkomen dat mogelijkheden, valkuilen of kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk besteden werkgevers hun dossiers voor langdurige verzuim en re-integratie vaak bij ons uit, maar zij blijven hierover zelf beslissen. Mede op basis van ons advies. Voor ons is geen opdracht te klein.

Wij werken voor zeer verschillende bedrijven en organisaties. Van klein tot groot en in vrijwel alle sectoren. Buiten Amsterdam vindt u Enroute ook op andere plaatsen in de Randstad. Naast re-integratie kunt u bij ons full service re-integratiebureau ook terecht voor andere diensten zoals outplacement, sollicitatietraining, stress & burn-out coaching en loopbaanadvies. Onderstaand meer informatie over deze mogelijkheden.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Waarom re-integratie bij Enroute Amsterdam?

 1. Korte doorlooptijd, persoonlijke benadering en deskundige adviseurs
 2. Voor succes van trajecten staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop
 3. Individuele begeleiding door één vaste trajectbegeleider
 4. Vooraf vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek
 5. Altijd een uitgebreid intakegesprek inclusief verslaglegging
 6. Spreeklocatie in de eigen regio van de werknemer
 7. Met dossiercheck door een arbeidsdeskundige
 8. Tweewekelijks fysiek contact met de vaste trajectbegeleider
 9. 24/7 toegang tot onze eigen slimme vacaturezoekmachine
 10. Ondersteuning tijdens de WIA-aanvraag, inclusief bezoek aan UWV

Relevante andere diensten in Amsterdam

 1. Outplacementbureau Amsterdam
 2. Loopbaancoach Amsterdam
 3. Stress en Burn-out coaching Amsterdam
 4. Studiekeuze advies Amsterdam

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over re-integratie?

Neem contact op voor een gratis gesprek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart