Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 529 9453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Outplacement Hoofddorp

Zoekt u een gespecialiseerd outplacementbureau in de regio Hoofddorp? Als full service outplacementbureau helpt Enroute werknemers bij het vinden van een passend nieuw werk. Wij zijn gevestigd in o.a. Hoofddorp en actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast onze volledige individuele trajecten (maatwerk) voor werknemers en groepsoutplacement, helpen wij ook met deeltrajecten zoals beroepsoriëntatie, een sollicitatietraining of jobhunting.

Wanneer outplacement?

Outplacement wordt vaak aangeboden bij een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of wanneer iemand ‘vastloopt’ in zijn carrière. Bij een gedwongen, onvrijwillig vertrek krijgen werknemers vaak de mogelijkheid te kiezen tussen outplacement of een geldbedrag. Kijk in die laatste situatie goed naar het arbeidsverleden en de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Zeker als de arbeidsmarkt krapper is of leeftijd een (mogelijke) rol speelt, kan begeleiding door een expert uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Lees alles over onze aanpak bij outplacement en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Zo helpt ons outplacementbureau in Hoofddorp

Wilt u zich laten begeleiden, adviseren en ondersteunen door ons bureau? Bij Enroute kiest u voor een persoonlijke benadering, gericht op uw individuele behoeften. Direct vanaf de start krijgt u één vaste consultant, die u adviseert en ondersteunt tijdens alle verschillende stappen van het traject. Tijdens de intake kijken we welke interventies nodig zijn en waar u precies ondersteuning wenst.

Samen inventariseren wij uw kwaliteiten, carrièrewensen, talenten en competenties. Uiteraard hebben ook uiteenlopende (persoonlijke) trainingen beschikbaar. Door onze kennis en ervaring en door onze regionale oriëntatie kennen wij de mogelijkheden van de arbeidsmarkt. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze recruiters en ons unieke eigen vacaturezoeksysteem worden uw kansen bij het vinden van een passende nieuwe baan flink vergroot.

Outplacement diensten Hoofddorp

Ons bureau in Hoofddorp heeft verschillende diensten in huis voor outplacement. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Outplacement

Een outplacementtraject op maat bij ons bureau staat voor individuele begeleiding (voor uw behoeften) en een persoonlijke benadering. Vanaf dag één heeft u contact met een vaste consulent. Dit is uw coach en vraagbaak. Tijdens het traject worden voor de succesvolle bemiddeling naar uw nieuwe baan meerdere interventies benut.

 

Lees meer

Groepsoutplacement

Bij Enroute is de aanpak voor groepsoutplacement flexibel, doelgericht en met voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Bij groepsoutplacement benutten we collectieve activiteiten voor trainingen in kleine groepjes en kiezen we voor persoonlijke begeleiding als het gaat om de begeleiding naar werk. Zo vergroten wij de kans op succes.

Lees meer

Sollicitatietraining

Zoekt u een baan of bent u hard toe aan een nieuwe carrièrestap? Passend nieuw werk zoeken, is vaak niet eenvoudig en wordt daarom vaak ‘topsport’ genoemd. Tijdens een sollicitatietraining bij Enroute leert u om met meer zelfvertrouwen te solliciteren volgens de moderne normen en uitgangspunten. Zo vergroot de sollicitatietraining uw kans op succes.

Lees meer

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over outplacement? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel, mail of kom langs!
Wilt u meer informatie over outplacement?

Neem contact op voor een gratis gesprek

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo