Bel mij terug

UWV modulair

Heb je een uitkering (WIA, WGA, ZW, WAO of WA-jong)? En wil je hulp bij het vinden van werk? Dan kun je bij Enroute een re-integratie traject volgen.
 

Vrijblijvend gesprek

 

Modulaire diensten

Heb je een uitkering (WIA, WGA, ZW, WAO of WA-jong)? En wil je hulp bij het vinden van werk? Dan kun je bij Enroute een re-integratie traject volgen. UWV bekostigt dit traject. Op deze pagina gaan we in op trajecten die zich richten op de eerste stappen die nodig zijn, als de afstand tot werk erg groot is. Dit zijn de zogenaamde Modulaire Diensten.

De betekenis van werk

Werk geeft voldoening, structuur en inkomen. Zonder werk kun je het gevoel hebben dat je niet meedraait in de maatschappij. Je kunt je geïsoleerd gaan voelen en het idee krijgen dat je niet meetelt. De stap naar werk is echter niet zomaar gemaakt, als je door persoonlijke omstandigheden al lange tijd geen werk hebt. Daarom biedt UWV een aantal trajecten die je kunt volgen bij aangesloten specialisten zoals Enroute.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende trajecten. Déze pagina gaat over de zogenaamde ‘Modulaire diensten’ die bedoeld zijn om de eerste belangrijke stappen te zetten. Wil je informatie over onze andere re-integratietrajecten via UWV? Kijk dan op de pagina’s: ‘Werkfit maken’ en ‘Naar Werk’.

Modulaire diensten

Modulaire diensten helpen je de eerste stappen te zetten die nodig zijn om weer aan het werk te kunnen gaan. Deze diensten zijn nodig als de afstand tot werk erg groot is. Samen met jouw eigen coach creëer je een persoonlijk stappenplan om dichter bij de arbeidsmarkt te komen. Dit stappenplan, de acties die erbij horen en eventuele andere afspraken worden genoteerd op een formulier van UWV: het re-integratieplan. Dit re-integratieplan wordt ondertekend door jou en door je coach en wordt opgestuurd naar UWV ter beoordeling. Bij akkoord van UWV kan het traject officieel van start gaan.

Wil je weten of het klikt?

Neem contact op voor een gratis klik-gesprek!Plan een vrijblijvend gesprek

Wij bieden verschillende modules aan

  • Participatie interventie
    Participatie interventie is bedoeld om jou te helpen voorzichtig weer in beweging te komen om contacten te leggen en dingen te ondernemen buitenshuis. Wij helpen je de drempel over en bedenken samen met jou welke kleine stappen je weer zou willen zetten. Participatie interventie kan voorafgaan aan een traject ‘Werkfit maken’.

  • Bevorderen maatschappelijke deelname
    De dienst ‘Bevorderen maatschappelijke deelname’ vergroot jouw fysieke en psychische weerbaarheid in relatie tot werk. Misschien wil je graag vrijwilligerswerk doen of wat meer bewegen. Ook deze dienst kan voorafgaan aan een traject ‘Werkfit maken’.

  • Begeleiding bij scholing
    Begeleiding bij scholing biedt ondersteuning bij het volgen van een opleiding als scholing voor jou noodzakelijk is om weer aan het werk te kunnen. Ben je begonnen met scholing via UWV, maar dreig je vast te lopen? Wij ondersteunen je zodat het je lukt om jouw opleiding of studie af te ronden.

Wil je weten welk traject het beste bij jou past?

Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook eerst nog even de pagina’s over de andere trajecten bekijken: Werkfit maken en Naar werk.

Wat zeggen klanten over ons?

Enroute is trots op haar klanten en de behaalde successen. Lees hieronder enkele van onze succesverhalen of bekijk onze testimonials.

Bekijk alle succesverhalen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart