Loopbaanadvies

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling.

Vrijblijvend gesprek

 

Grip op werk

Bevalt het nog? Bent u voldoende bezig met uw eigen ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe wilt u dat bereiken? Onze loopbaancoach helpt om hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Zo blijft u gericht werken aan uw loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Altijd een aanpak die bij u past

Welke pakket u ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk en dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om uw zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Loopbaanpakketten

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Talentontwikkeling
 • Beroepskeuze
 • Loopbaanoriëntatie
 • Burn-out & stress
 • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe baan
 • Het ‘roer om’
 • Burn-out of stress
 • Executive coaching
Traject aanvragen

Loopbaanvragen

U kunt bij een loopbaancoach terecht met verschillende vragen. Vaak is er behoefte aan verandering. Die behoefte kan van binnenuit komen of door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een reorganisatie. De meest voorkomende situaties hebben we hieronder toegelicht.

 1. U dreigt uw baan te verliezen
  Het verlies van werk maakt dat u ineens voor nieuwe keuzes staat. Wat wordt u volgende stap? Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Een loopbaancoach kan helpen bij het maken van een bestendige keuze en het opzetten van een persoonlijke strategie om zelfverzekerd weer de arbeidsmarkt op te gaan. Enroute kan deze ondersteuning ook aanbieden middels een outplacement traject.

 2. U wilt iets anders maar wat?
  Geeft uw huidige baan niet meer genoeg voldoening? Bent u toe aan een nieuwe stap? Dit zijn vragen die alleen soms lastig zijn te beantwoorden. Een loopbaancoach helpt u met een doelgerichte aanpak om de antwoorden op deze vragen én de juiste aanpak te vinden. Een belangrijk onderdeel is jezelf (her)ontdekken. Wie ben je? Waar ligt je toegevoegde waarde? En wat wil jij? Dat geeft houvast en een duidelijke richting aan uw verdere ontwikkeling.

 3. Hoe verder met uw carrière of loopbaan?
  Staat u op een kruispunt? Twijfelt u aan de richting in uw loopbaan en wat uw volgende stap moet worden? Onze loopbaancoach helpt uw zelfinzicht te vergroten: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn competenties en drijfveren? Met de antwoorden op deze vragen, krijgt u grip op uw loopbaan en de motivatie om doelgericht nieuwe stappen te zetten. Zo neemt u zelf de regie voor uw loopbaan en carrièrekansen.

 4. Vermoeidheid, stress of burn-out?
  U heeft last van vermoeidheid, stress en/of een burn-out waardoor uw zich niet meer energiek voelt om te doen wat u wilt doen. Ook voor stress en burn-out coaching kunt u terecht bij onze loopbaancoach. De coaching richt zich dan op de vermindering van stressklachten om een burn-out te voorkomen of op herstel na een burn-out. zodat u weer met energie en zelfvertrouwen gezond kan functioneren.

Meer weten voor uw eigen loopbaancoaching?

Wilt u meer weten over loopbaancoaching? Neem dan contact met ons op. We leren u graag wat beter kennen om uw (coach) vraag scherp te krijgen en om de juiste  coach te selecteren. Wij kijken altijd wat er nodig om u het beste te begeleiden. De keuze voor een pakket is afhankelijk van uw doel en mogelijkheden.

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten!

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2022 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart