Vrijblijvend gesprek aanvragen

Loopbaanadvies

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Bevalt het nog? Bent u voldoende bezig met uw eigen ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe wilt u dat bereiken? Onze loopbaancoach helpt om hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Zo blijft u gericht werken aan uw loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Talentontwikkeling
  • Beroepskeuze
  • Loopbaanoriëntatie
  • Burn-out & stress
  • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe baan
  • Het ‘roer om’
  • Burn-out of stress
  • Executive coaching
Traject aanvragen

Kom in beweging!

Plan een gratis kennismaking in bij één van onze loopbaancoaches!

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

Altijd een aanpak die bij u past

Welke pakket u ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk en dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om uw zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Men kent mij als open, eerlijk en direct. Daarnaast ben ik een echte doener en maak ik naast de gesprekken en het vertrouwen veel gebruik van opdrachten, spelelementen en testjes om samen op onderzoek uit te gaan. Jouw coachvraag vertalen naar concrete stappen en doelen in combinatie met inzicht, lol en bewustwording zijn voor mij de juiste ingrediënten voor een geslaagd traject. Het fundament van een traject is voor mij altijd wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Als je je bewust bent van je persoonlijkheid en kwaliteiten is het makkelijker keuzes te maken en aan het roer te staan van je eigen ontwikkeling en loopbaan.

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als zelfstandige en in dienst, op het gebied van loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, weerbaarheid en studiekeuzebegeleiding. Werken met jongeren, volwassenen, laag- en hoog opgeleiden dagen me iedere keer weer uit om verbindend, praktisch en oprecht aan te sluiten bij degene die ik voor me heb.

Lees meer
Claire Recourt, loopbaancoach (NOBCO)  
Birgit Lempers, loopbaancoach (Noloc)  

Tijdens het intakegesprek vind ik het belangrijk om met aandacht en betrokkenheid een goed beeld van iemand te krijgen. Met mijn resultaatgerichtheid en pragmatische aanpak werk ik toe naar samen geformuleerde doelstellingen. Kandidaten geven vaak aan mij terug dat ze mijn openheid en eerlijkheid waarderen en dat de positieve energie en vertrouwen die ik breng, hen vaak inspireert.

Ik ben goed in staat te schakelen naar een communicatiestijl die aansluit op de persoon die ik begeleid. Hierdoor merk ik dat kandidaten mij gemakkelijk durven te benaderen. Iemand zien stralen als zij of hij zijn carrière koers gevonden heeft: dit is uiteindelijk het mooiste aan mijn werk als coach!

Vertrouwen en respect zijn voor mij twee belangrijke ingrediënten bij het maken van contact. Vanuit daar gaan we “trechteren” naar de kern van jouw vraag en het bepalen van jouw doel. Niet alleen op het vlak van je loopbaan, maar ook rekening houdend met je omstandigheden en de levensfase waarin je zit.

Ik  ondersteun je om in beweging te komen, de regie te nemen, door werk te maken van je verlangens. Ik ben je sparringpartner -ook als het even niet lukt- om vanuit daar weer met nieuwe inzichten en energie door te gaan. Gelukkig kun je veel meer dan je denkt. Dat motiveert! Het vergroot je zelfvertrouwen en maakt je doel als vanzelf steeds duidelijker. Mijn motto is: “Geniet van dit proces”!  Hoe vaak neem je in je leven de tijd om je oogkleppen af te doen, jezelf vragen te (durven) stellen, naar je verlangens te luisteren, te reflecteren, knopen door te hakken? Wanneer heb je jezelf voor het laatst afgevraagd of de overtuigingen en (belemmerende) stemmetjes in je hoofd voor jou op dit moment nog kloppen en nuttig zijn? Gun het jezelf.

Mijn stijl van coachen is inzicht gevend, betrokken, praktisch en resultaatgericht. Ook denk ik graag mee met het opstellen van je CV en brief, presenteren in een gesprek en je LinkedIn profiel.

Lees meer
Sandra Kraal, loopbaancoach  
Cora Komduur, loopbaancoach  

Een positieve (levens-)instelling, resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid zijn kenmerken van mijn persoonlijkheid. Als coach weet ik mensen in de kern te raken en in beweging te brengen. Hierdoor leer je om weer regie te nemen over je eigen succes en met meer energie en bevlogenheid te handelen. Dit bereik ik met mijn commitment, een nieuwsgierige onderzoekende houding, humor en prikkelende confrontaties waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat waarin je keuzes durft te maken.

Je komt bij mij op een moment dat je door toeval of noodgedwongen stilstaat. Vaak niet het gemakkelijkste moment in je leven. Waar sta je en waarom sta je daar? Mijn doel is om je weer in beweging te brengen. Om je bewust te maken van je talenten en je te laten groeien. Samen zoeken we naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt op dit moment in je leven. Een traject op basis van respect en vertrouwen. Op het moment dat jij weer met vertrouwen naar je mogelijkheden kijkt, krijg je energie om stappen te maken. Dat is wat ik graag wil: jou in je kracht zetten. Ik coach je en motiveer je, met de focus op je toekomst. 

Jacqueline Dorhout, loopbaancoach  

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten!

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo