Loopbaanadvies

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig kritisch en bewust te kijken naar je baan, werkomgeving en ontwikkeling. Bevalt het nog? Bent u voldoende bezig met uw eigen ontplooiing? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u heen en hoe wilt u dat bereiken? Onze loopbaancoach helpt om hier bewust en doelgericht mee om te gaan. Zo krijgt u beter zicht op eigen talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Zo blijft u gericht werken aan uw loopbaan in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Impuls

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

Meer informatie

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

Meer informatie

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Talentontwikkeling
  • Beroepskeuze
  • Loopbaanoriëntatie
  • Burn-out & stress
  • Werk & privé balans
Traject aanvragen

Effect

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

Meer informatie

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe baan
  • Het ‘roer om’
  • Burn-out of stress
  • Executive coaching
Traject aanvragen


Actie!
Kies voor het "Impact traject" en krijg een gratis loopbaanscan t.w.v. €100,- cadeau!

Neem contact op voor een gratis gesprek

Altijd een aanpak die bij u past

Welke pakket u ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk en dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om uw zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Janette Vijfhuizen, senior loopbaancoach  

Mijn wijze van werken is intens en gebaseerd op een goede relatie, vertrouwen en heldere communicatie. Ik werk veelal intuïtief, onderzoekend en soms confronterend. Regelmatig krijg ik terug dat bij het geven van feedback, de spijker op z’n kop geslagen wordt. Mijn empathisch vermogen, integriteit, analytisch vermogen en intuïtie dragen hieraan bij, net als aandachtig luisteren en observeren. Ik ga voor diepgang om te komen tot de kern van je coachvraag. Tevens is er ruimte voor humor en relativering. Naast het inzetten van diverse instrumenten/opdrachten is er bij mij aandacht voor hetgeen zich onder de waterspiegel afspeelt. Ofwel, wat zijn je eigenlijke drijfveren en hoe past je loopbaan in jouw leven. Ik nodig je uit tot het vertellen van jouw verhaal en ondersteun je tevens om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces en beslissingen.

Mijn ruime werkervaring omvat met name loopbaancoaching, outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden in de non-profit sector (o.a. Gemeenten, Gezondheidszorg en Onderwijs). Voldoening en plezier als coach krijg ik uit het behalen van optimale en soms verrassende resultaten voor mijn kandidaten. Ik geef hiervoor het beste van mezelf.

Lees meer

Men kent mij als open, eerlijk en direct. Daarnaast ben ik een echte doener en maak ik naast de gesprekken en het vertrouwen veel gebruik van opdrachten, spelelementen en testjes om samen op onderzoek uit te gaan. Jouw coachvraag vertalen naar concrete stappen en doelen in combinatie met inzicht, lol en bewustwording zijn voor mij de juiste ingrediënten voor een geslaagd traject. Het fundament van een traject is voor mij altijd wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Als je je bewust bent van je persoonlijkheid en kwaliteiten is het makkelijker keuzes te maken en aan het roer te staan van je eigen ontwikkeling en loopbaan.

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als zelfstandige en in dienst, op het gebied van loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, weerbaarheid en studiekeuzebegeleiding. Werken met jongeren, volwassenen, laag- en hoog opgeleiden dagen me iedere keer weer uit om verbindend, praktisch en oprecht aan te sluiten bij degene die ik voor me heb.

Lees meer
Claire Recourt, loopbaancoach (NOBCO)  
Jan Smit, loopbaancoach  

Mijn naam is Jan Smit. Ik ben de nestor bij Enroute. Een lange werkervaring in re-integratie en met name de laatste vijftien jaren mijzelf steeds verder ontwikkeld in coaching. Daar het coachen vanuit re-integratie gericht is op arbeid, wordt het loopbaancoaching genoemd. Maar voor mij blijft het veel breder. Ik wil in gesprek met jou als mens en niet alleen met jou om weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ik kijk breder. Ik wil jou weer laten ervaren wat je kwaliteiten zijn, waar je passie ligt, hoe je weer in je kracht komt. Ik wil je weer zien opbloeien. Een logisch gevolg is dat je door deze ervaring weer zelf stappen gaat ondernemen terug in arbeidsproces. Ik ben er dan ook om daarin in mee te denken en je gerichte opdrachten te geven. Maar ach dat is maar bijzaak, je weet het meestal dan zelf al te organiseren.

Ik werk veelal intuïtief. Laat alles wat er tussen ons ontstaat vanuit de vier windstreken binnenwaaien. Ik reageer erop door jou feed back te geven. Het houd je een spiegel voor. Soms confronterend, soms emotioneel, soms wakker schuddend maar veelal een glimlach van herkenning. Ik krijg vaak terug van 'hoe weet je dat, ik ken je nog maar net' en 'goed dat jij het ziet en zegt'.

Lees meer

Op zoek naar loopbaanadvies dat bij u past?
Kies een van onze pakketten!

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2018 Enroute BV Over ons Voorwaarden Sitemap
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Subsidiescan
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo