Vrijblijvend gesprek aanvragen

Gratis ontwikkeladvies

Goed nieuws!

Per 1 december is het ontwikkeladvies weer beschikbaar. Meld je nu alvast aan om een plekje te reserveren. We nemen dan direct contact met je op voor een telefonische intake. 

----

Ontwikkeladvies

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de mogelijkheden die er voor hen zijn op de huidige arbeidsmarkt. 
 

Loopbaantraject

Wil je meer zicht krijgen op jouw kansen op de arbeidsmarkt, stil staan bij jouw loopbaan of hulp krijgen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, meld je dan nu aan voor een kosteloos ontwikkeltraject. Samen met een van onze gekwalificeerde loopbaancoaches ga je in drie gesprekken aan de slag met jouw persoonlijke loopbaanvraag.

Herken je je in de volgende vragen:

 1. Is dit de juiste baan voor mij?
 2. Ik wil een andere baan maar waar begin ik?
 3. Welke opleiding zou ik kunnen doen?
 4. Hoe zorg ik dat ik opval tussen al die andere sollicitanten?
 5. Hoe kan ik me online en via solliciteren het beste profileren?
 6. Hoe ziet een goed cv er tegenwoordig uit?
 7. Ik ben mijn baan kwijt wat nu?
   

Wat kan ik verwachten?

Het gratis ontwikkeladvies bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsmarktscan met een gekwalificeerde loopbaancoach. Nadat je je hebt aangemeld zal er telefonisch contact met je worden opgenomen. We horen graag iets meer van jouw achtergrond en jouw vraag zodat we een juiste keuze kunnen maken uit de coach die jou daar het beste bij kan ondersteunen. Wij kijken altijd wat er nodig om jou het beste te begeleiden maar waar je aan kan denken is:

 1. Persoonlijk profiel; wie ben ik , wat kan ik, wat wil ik en wat vind ik leuk?
 2. Hoe ziet een cv er vandaag de dag uit?
 3. Hoe profileer je je het beste op LinkedIn
 4. Welke opleidingen zijn er?
 5. Zijn mijn kwaliteiten future proof?
 6. Wat zijn jouw arbeidsmarkt kansen.

Dus wacht niet te lang en meld je aan! (er is slechts plaats voor 20.000 aanmeldingen)

 

Ontwikkeladvies

Ben je ook benieuwd naar het gratis ontwikkeladvies? 
Het loopbaantraject van 3 loopbaangesprekken en een arbeidsmarkscan is volledig gratis

ik meld mij aan

 

Een initiatief van

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen in de gelegenheid te stellen zich te (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en om hun kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Voor wie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een ontwikkeladvies. Dat zijn dus zowel mensen die (nog) aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

Aanmelden

Ben je ook benieuwd naar het gratis ontwikkeltraject? Stuur een mail naar ontwikkeladvies@enroutebv.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De gesprekken kunnen bij ons op kantoor in Haarlem, Amsterdam of Alkmaar plaatsvinden en/of via videobellen. 

Wil je meer zicht krijgen op jouw kansen op de arbeidsmarkt, stil staan bij jouw loopbaan of hulp krijgen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, meld je dan nu aan voor het kosteloos ontwikkeltraject.

Claire Recourt, Coach & trainer

Gratis telefonische intake? Neem contact op.

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo