Teams in transitie

Teams in transitie is gericht op het versterken van de samenwerking
binnen teams die te maken hebben met verandering.

Samenwerkend naar verandering

Ons programma Teams in transitie is gericht op het versterken van de samenwerking binnen teams die te maken hebben met verandering.

Organisaties veranderen continu. Meestal ook op meerdere gebieden tegelijk. Medewerkers en leidinggevenden zien dan complexe veranderingen op zich afkomen. Hoe zorg je dan dat teams zich mobiliseren om de veranderingen en vernieuwing samen vorm te geven? Wij helpen teams om deze vernieuwing samen vorm te geven: actiegericht en met een positieve insteek.

Contact

Perspectief, eigenaarschap en samenwerken

Enroute helpt teams met adviezen, ontwikkelprogramma’s en trainingen. Ons programma Teams in transitie (met onder andere trainingen) versterkt teams met veel aandacht voor perspectief, eigenaarschap en samenwerken. Dit verlegt de focus van problemen naar perspectief en van ontkennen, klagen of kritiek geven naar verantwoordelijkheid nemen. Met veel aandacht voor eigenaarschap en samenwerken. Dit levert veel creativiteit, betrokkenheid, doelgerichte acties en initiatieven van mensen op die nodig zijn om veranderingen succesvol te realiseren.

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2020 Enroute BV
Duurzame inzetbaarheid
Verzuim
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo