Over ons

“En route” (op weg) zijn we allemaal. Ons hele leven. Want het leven staat nooit stil. Ook de sociale wetgeving kent veel ontwikkelingen, die grote (financiële) consequenties hebben voor werkgevers en werknemers. Daarom ondersteunt Enroute werkgevers en werknemers in de Randstad met re-integratie, outplacement, loopbaan- en studieadvies.

Door onze focus op deze gebieden, beheersen wij als fullservicebureau deze specialismen tot in de puntjes. Zo kunnen wij werkgevers en werknemers het best vooruit helpen. Wij doen dat kleinschalig, betrokken en met korte communicatielijnen. Daar geloven wij in. Zo bieden wij alle voordelen van een compact bureau (snel, flexibel, betrokken), maar wel met een hoge deskundigheid en sterke focus op daadkracht en resultaten.

Bel, mail of kom langs!

Spreekkamer in Haarlem.

Zo helpen wij werkgevers met hun personeelsbeleid. Want zeker voor werkgevers is het haast onbegonnen werk om continu bij te blijven op het gebied van sociale wetgeving, arbeidsomstandigheden en re-integratie. Die zorg nemen wij uit handen met onze dienstverlening.

Wij zijn actief in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Hoofddorp, Leiden en Utrecht.

Werknemers helpen wij bij het vinden van passend nieuw werk, bijvoorbeeld door re-integratie, outplacement of na studie- of loopbaanadvies. En voor wie vastloopt, hebben wij stress- en burnout coaching in huis. Al onze persoonlijk begeleiding is praktisch en gericht op persoonlijke behoeften (maatwerk) en duurzame resultaten.

Enroute beschikt al jarenlang over het Blik op werk keurmerk. Het keurmerk staat garant voor resultaat in dienstverlening voor mensen die op zoek zijn naar werk. Dienstverleners komen alleen in aanmerking voor het keurmerk als hun cliënten tevreden zijn over de geleverde dienstverlening en als afgesproken resultaten behaald zijn. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers en hun mening over het nakomen van afspraken weegt zwaar mee in de beoordeling. De cliënt staat centraal in het keurmerk die gebruik maakt van de dienstverlening van Enroute.

Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische en doelgerichte benadering. Met veel aandacht voor de persoon en een sterke drive richting de arbeidsmarkt helpen we cliënt en opdrachtgever bij hun gezamenlijke taak, het verkrijgen van passend werk.

Olaff Smit, Arbeidsdeskundige

Met veel enthousiasme en een actiegerichte aanpak geef ik cliënten inzicht in hun loopbaanwensen en bied ik ze concrete en reële stappen aan om weer met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.

Arnaud Hoppes, Re-integratieconsulent

Als jobcoach begeleid ik mensen met een arbeidsbeperking (met name Wajong-eren) naar en op een passende werkplek. Inmiddels werken we samen met een aantal bedrijven die deze doelgroep een warm hart toedragen en hen de kans bieden om hun talenten te ontwikkelen en te laten voelen dat zij

Renée Fransz, Senior jobcoach

In een steeds complexer wordende arbeidsmarkt is de grootste uitdaging binnen je loopbaan jezelf te blijven, je te blijven ontwikkelen en je kwaliteiten op de juiste manier in te zetten. We lopen allemaal wel een keer vast om verschillende redenen. Door samen terug te gaan naar de basis en weer helder te krijgen wie je bent, wat je kan en wat je wil, groeit het inzicht en ben je weer beter in staat je eigen koers te bepalen. Daar krijg ik energie van!

Claire Recourt, Loopbaancoach

Mijn motto: "doe waar je goed in bent met passie en plezier. Grijp je kansen om te ontwikkelen waar je van droomt"

Janette Vijfhuizen, Loopbaancoach

Ruim 85% van onze opdrachtgevers liet geld liggen vanwege het verkeerd toepassen van wet- en regelgeving. De resultaten van onze premiescan variëren gemiddeld van enkele duizenden tot vele tienduizenden euro's voordeel.

Jurre Spanjaard, Finance & HRM consulent

De passie van de mens is m.i.de slagader van het leven. Het geeft kracht, energie en levenslust. Het intrigeert me in hoge mate waar deze drijfveer bij mensen zit vooral als die ergens verborgen zit.

Jan Smit, Arbeidsmarktspecialist
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV Over ons Privacyverklaring Sitemap
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Subsidiescan
Ontwikkeling
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo