Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wie is Enroute?

Plezier in je werk maakt gelukkig! Als werk past bij je persoonlijkheid, talenten en behoeften is dat winst voor werknemer én werkgever. Enroute helpt als HR- en mobiliteitsbureau om dit te bereiken. Wij zorgen voor persoonlijk werkgeluk en een gezond werkklimaat in organisaties. Dat doen wij met organisatieontwikkeling, loopbaanadvies, re-integratie en outplacement. Samen met werkgevers en werknemers werken wij aan gezonde organisaties met vitale en veerkrachtige medewerkers.

Waar staan wij voor?

Organisaties die rekening houden met de gezondheid, betrokkenheid, ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers plukken daar zelf de vruchten van. Het zorgt voor meer plezier in het werk, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Investeren in de ontwikkeling van personeel is dus geen luxe maar een must.

 

Gratis testen!

In samenwerking met Ixly biedt Enroute een aantal gratis testen aan. De testen zijn ter voorbeeld en ter oefening. Het gebruik is volledig gratis.

Bekijk onze gratis testen

 

Hoe werken wij?

Met bevlogen coaches & trainers zetten wij het individu, teams en organisaties in beweging voor een toekomstbestendige werkomgeving. Vaak met advies, ontwikkelprogramma’s, analyses, trainingen, workshops of een individueel ontwikkeltraject. Altijd doelgericht, met impact en met duidelijke resultaten.

Wij zijn actief in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Hoofddorp, Leiden en Utrecht.

Enroute combineert hiervoor alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk en proactief) met hoge deskundigheid en veel ervaring (sinds 1996). Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor maatwerk, persoonlijk contact en individuele behoeften. Zo maken wij het verschil.

Met veel enthousiasme en een actiegerichte aanpak geef ik cliënten inzicht in hun loopbaanwensen en bied ik ze concrete en reële stappen aan om weer met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.

Arnaud Hoppes, Register casemanager

Als jobcoach begeleid ik mensen met een arbeidsbeperking (met name Wajong-eren) naar en op een passende werkplek. Inmiddels werken we samen met een aantal bedrijven die deze doelgroep een warm hart toedragen en hen de kans bieden om hun talenten te ontwikkelen en te laten voelen dat zij

Renée Fransz, Senior jobcoach

In een steeds complexer wordende arbeidsmarkt is de grootste uitdaging binnen je loopbaan jezelf te blijven, je te blijven ontwikkelen en je kwaliteiten op de juiste manier in te zetten. We lopen allemaal wel een keer vast om verschillende redenen. Door samen terug te gaan naar de basis en weer helder te krijgen wie je bent, wat je kan en wat je wil, groeit het inzicht en ben je weer beter in staat je eigen koers te bepalen. Daar krijg ik energie van!

Claire Recourt, Coach & trainer

Ruim 85% van onze opdrachtgevers liet geld liggen vanwege het verkeerd toepassen van wet- en regelgeving. De resultaten van onze premiescan variëren gemiddeld van enkele duizenden tot vele tienduizenden euro's voordeel.

Jurre Spanjaard, Finance & HRM consulent

Met mijn resultaatgerichtheid en pragmatische aanpak werk ik toe naar samen geformuleerde doelstellingen. Kandidaten geven vaak aan mij terug dat ze mijn openheid en eerlijkheid waarderen en dat de positieve energie en vertrouwen die ik breng, hen vaak inspireert.

Birgit Lempers, Coach & trainer

Waar sta je en waarom sta je daar? Mijn doel is om je weer in beweging te brengen. Om je bewust te maken van je talenten en je te laten groeien. Samen zoeken we naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt op dit moment in je leven. Een traject op basis van respect en vertrouwen.

Jacqueline Dorhout, Coach & trainer

Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische en doelgerichte benadering. Met veel aandacht voor de persoon en een sterke drive richting de arbeidsmarkt helpen we cliënt en opdrachtgever bij hun gezamenlijke taak, het verkrijgen van passend werk.

Olaff Smit, Arbeidsdeskundige

Vertrouwen en respect zijn voor mij twee belangrijke ingrediënten bij het maken van contact. Vanuit daar gaan we “trechteren” naar de kern van jouw vraag en het bepalen van jouw doel. Niet alleen op het vlak van je loopbaan, maar ook rekening houdend met je omstandigheden en de levensfase waarin je zit.

Sandra Kraal, Coach & trainer

Een positieve (levens-)instelling, resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid zijn kenmerken van mijn persoonlijkheid. Als coach weet ik mensen in de kern te raken en in beweging te brengen.

Cora Komduur, Coach & trainer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo