Jantine Stronkhorst

 Als re-integratiecoach 

Disciplines
Re-integratie, coaching, loopbaanadvies

Tags
Re-integratiecoach, loopbaanadviseur

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering

Over Jantine Stronkhorst

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Mijn tip voor meer werkplezier is: je talenten onderzoeken, durf in deze te investeren en (soms) uit je comfortzone te treden. Door te investeren in je talenten en concrete doelen te stellen presteer je beter in je functie en word je duurzaam inzetbaar.

Wat wil je bijdragen aan Enroute en je cliënten?

Wat ik wil bijdragen aan Enroute is om reeds opgedane (werk)ervaring te delen en in te zetten in mijn werk. Daarnaast streef ik ernaar om voor mijn collega’s een steun als sparringpartner te mogen zijn.

Wat ik bij zou willen dragen in de samenwerking met de kandidaat is het in laten zien van de unieke persoonlijke mogelijkheden, vaardigheden en kansen om vanuit vertrouwen concrete doelen te vormen die tot een wenselijk resultaat mag leiden op persoonlijk,- als werkvlak.

Heb je een mantra?

Ik heb niet echt een mantra, maar een quote die mij helpt te relativeren is er een van Tony Robbins: “Where focus goes energy flows”.

In privé context, waar geniet je van en maakt je blij?

In privé context besteed ik veel tijd aan mijn gezin en fotografeer ik graag. Ik ga er graag op uit: citytrips of met vakantie (wanneer dat weer kan!). Ook vind ik het leuk om te koken en etentjes te organiseren. Rust en blijheid vind ik in de buitenlucht: ik ga graag naar het strand maar geniet ook van de verschillende seizoenen in het bos.

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2022 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart