Vrijblijvend gesprek aanvragen


Aan de slag met
re-integratie

Jobcoaching

Jobcoaching

Jobcoaching is bedoeld voor begeleiding en ondersteuning van werknemers met een arbeidshandicap. Dit gebeurt door een vaste jobcoach. Enroute is door UWV aangemerkt als erkende jobcoachorganisatie (en re-integratiebureau). Wij zorgen voor persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding op de (leer)werkplek, zodat een werknemer goed kan functioneren. Onze jobcoaching is uiteraard afgestemd op de (persoonlijke) omstandigheden en behoeften van werknemer en werkgever.

Wat kost een jobcoach?

In de meeste gevallen hoeft jobcoaching een werkgever of werknemer niets te kosten. UWV financiert jobcoaching voor werknemers met een arbeidshandicap. Als erkende jobcoachorganisatie ontwikkelt Enroute hiervoor een individueel begeleidingstraject.

Zo werkt jobcoaching?

Onze jobcoach stelt samen met de werknemer een begeleidingsplan op voor 6 maanden. Dit wordt beoordeeld door een arbeidsdeskundige van UWV. Als het plan is goedgekeurd, gaat de coaching op de werkplek officieel van start.

Voor wie is jobcoaching bestemd?

Jobcoaching is vooral bedoeld voor mensen die op hun werkplek extra begeleiding nodig hebben en/of zonder begeleiding dreigen uit te vallen. Ook werknemers met veel en constante problemen bij het werken (bijvoorbeeld door een structurele functionele beperking) kunnen een jobcoach krijgen. Het doel van jobcoaching is voorkomen van uitval op de (leer)werkplek.

Meer weten over jobcoaching?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor inzet van een jobcoach of onze aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Persoonlijke ondersteuning wordt alleen uitgevoerd door een door het UWV erkende jobcoachorganisatie (zoals Enroute). Geboden wordt intensieve en persoonlijke aandacht gericht op het omschreven doel. Samen met de werknemer en werkgever wordt de begeleidingsbehoefte vastgesteld.

Renée Fransz, Senior jobcoach

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo