Jobcoaching

Enroute voert jobcoaching uit in opdracht van het UWV. We verzorgen joboaching voor medewerkers die gedeeltelijk gebruik maken van een uitkering, zoals de WAJONG of WIA/WAO.
 

Vrijblijvend gesprek

 

Re-integratie op maat

Een werknemer met een arbeidshandicap kan op zijn werkplek persoonlijk, intensief en resultaatgericht begeleid en ondersteund worden door een vaste jobcoach van ons bureau. In veel gevallen wordt dit betaald door UWV.

Voor wie jobcoaching bedoeld?

Jobcoaching is bedoeld voor begeleiding en ondersteuning van werknemers met een arbeidshandicap. Dit gebeurt door een vaste jobcoach. Enroute is door UWV aangemerkt als erkende jobcoachorganisatie (en re-integratiebureau). Wij zorgen voor persoonlijk, intensief en resultaatgerichte begeleiding op de (leer)werkplek, zodat een werknemer goed kan functioneren. Onze jobcoaching is uiteraard afgestemd op de (persoonlijke) omstandigheden en behoeften van werknemer en werkgever.

Wat kost een jobcoach?

In de meeste gevallen hoeft jobcoaching een werkgever of werknemer niets te kosten. UWV financiert jobcoaching voor werknemers met een arbeidshandicap. Als erkende jobcoachorganisatie ontwikkelt Enroute hiervoor een individueel begeleidingstraject.

Zo werkt jobcoaching?

Onze jobcoach stelt samen met de werknemer een begeleidingsplan op voor 6 maanden. Dit wordt beoordeeld door een arbeidsdeskundige van UWV. Als het plan is goedgekeurd, gaat de coaching op de werkplek officieel van start.

Voor wie is jobcoaching bestemd?

Jobcoaching is vooral bedoeld voor mensen die op hun werkplek extra begeleiding nodig hebben en/of zonder begeleiding dreigen uit te vallen. Ook werknemers met veel en constante problemen bij het werken (bijvoorbeeld door een structurele functionele beperking) kunnen een jobcoach krijgen. Het doel van jobcoaching is voorkomen van uitval op de (leer)werkplek.

Meer weten over jobcoaching?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor inzet van een jobcoach of onze aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart