Claire Recourt

In een steeds complexer wordende arbeidsmarkt is de grootste uitdaging binnen je loopbaan jezelf te blijven, je te blijven ontwikkelen en je kwaliteiten op de juiste manier in te zetten. We lopen allemaal wel een keer vast om verschillende redenen. Door samen terug te gaan naar de basis en weer helder te krijgen wie je bent, wat je kan en wat je wil, groeit het inzicht en ben je weer beter in staat je eigen koers te bepalen. Daar krijg ik energie van!

16 juli 2019

Sterk in je Werk - ervaringen van deelnemers (deel 2)

Sterk in je werk is bedoeld voor wie de stap naar zorg & welzijn overweegt en voor wie al in zorg & welzijn werkt en nadenkt over de volgende stap. Sommige deelnemers kiezen na het traject juist bewust niet voor zorg & welzijn. Zij hebben dankzij de gesprekken ontdekt dat de sector niet past bij hun wensen en kwaliteiten. Ook dát vinden wij een mooi resultaat van Sterk in je Werk.

Lees hieronder de succesverhalen van Joanne en Milou, die met ondersteuning van onze coaches een leuke nieuwe uitdaging vonden in een andere sector:

Het is Joanne gelukt!

Joanne trekt aan de bel bij Sterk in je Werk als zij al een tijdje worstelt met solliciteren. Ze weet niet goed hoe ze het moet aanpakken en vindt maar geen werk. Dankzij de gesprekken met coach Claire vindt zij kort na het traject een baan.

"Door de gesprekken met Claire kan ik me goed presenteren aan werkgevers. Ik ken mijn kwaliteiten en talenten en kan deze in een sollicitatiebrief verwoorden. Mijn cv kreeg een nieuw jasje waardoor mijn werkervaring meteen duidelijk is. Het solliciteren gaat me nu veel gemakkelijker af en dat scheelt enorm, want vlak na het traject vond ik mijn huidige baan! Sterk in je Werk is echt een aanrader voor wie - net als ik - een steuntje in de rug kan gebruiken bij het solliciteren."

De nieuwe werkgever van Milou is blij

Na haar burn-out klopt Milou aan bij Sterk in je Werk. Ze is zoekende en heeft weinig energie. De gesprekken met coach Sandra helpen haar weer met beide benen op de grond te staan. Inmiddels heeft ze een nieuwe werkgever die om haar stond te springen!

"De coaching van Sterk in je werk heeft mij enorm geholpen. Ik weet weer wie ik ben, wat ik kan en vooral wat ik wil. Sandra liet mij flink nadenken en heeft mij geholpen een beeld te scheppen van wat ik zoek. Ik ben daardoor gaan inzien dat ik een nieuwe uitdaging wil aangaan en dat ik werk wil doen dat echt bij mij past en waarin ik mij lekker voel. Dankzij Sterk in je Werk begin ik binnenkort bij een leuke werkgever die mij er graag bij wil hebben."

Aanmelden

Ben je ook benieuwd naar Sterk in je Werk? Het traject van 3 gesprekken is volledig gratis. Aanmelden kan via www.sterkinjewerk.nl.


Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2021 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart