Re-integratie vanuit het UWV

Als u een WIA, ZW of Wajong uitkering ontvangt dan kunt in aanmerking komen voor een re-integratietraject. In veel gevallen mag u zelf een re-integratiebureau kiezen. Wij helpen u graag!
 

Vrijblijvend gesprek

 

Re-integratie op maat

Re-integreren kan op verschillende manieren. Want ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, interesses en kenmerken. Enroute laat de re-integratie daarop aansluiten met persoonlijk maatwerk. Daarom is geen traject bij ons hetzelfde.

Re-integratie vanuit UWV

Werkzoekenden met een Ziektewet- of arbeidsongeschiktheidsuitkering die weer aan de slag willen, kunnen via UWV vaak extra hulp en ondersteuning krijgen van Enroute. Als re-integratiebureau hebben wij een overeenkomst met UWV voor individuele re-integratietrajecten voor mensen met een WIA, WGA, ZW, WAO of WA-jong uitkering.

Re-integratie: persoonlijk en met daadkracht

Er verandert een heleboel als je je baan verliest. Werk bepaalt een groot deel van je leven. Het geeft voldoening, structuur en inkomen. Wie zijn baan verliest, gaat daarom het liefst zo snel mogelijk op zoek naar nieuw werk. Want hoe eerder, hoe groter de kans op succes. Maar wat als het tegenzit en de periode van werkloosheid toch langer duurt? Enroute helpt bij re-integratie met een persoonlijk traject op maat. Daarbij staan snelheid, daadkracht en duidelijkheid voorop!

Re-integratiediensten voor UWV klanten

De re-integratiediensten die UWV inkoopt, zijn bestemd voor twee typen klanten.

 1. Klanten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG-uitkering)
  Het kan dan gaan om klanten met een WGA, WIA, WAO of Wajong uitkering.

 2. Klanten met een ziektewetuitkering (ZW-uitkering)
  Het kan dan gaan om flexwerkers (uitzendkrachten), klanten met een tijdelijke dienstbetrekking of ontslagwerklozen, die tijdens hun werkloosheidsperiode (WW-uitkering) arbeidsongeschikt zijn geraakt.

Voor alle klanten geldt dat door UWV moet zijn vastgesteld dat zij beschikken over arbeidsvermogen.

Soorten diensten via UWV

UWV kent drie typen re-integratiediensten voor klanten met een AG- of ZW-uitkering.

 1. Re-integratiedienst 'Werkfit maken'
  Deze ondersteuning is bedoeld om werkzoekenden voor te bereiden op een succesvolle terugkeer naar (betaald) werk. Een traject voor 'Werkfit maken' kan bestaan uit versterken van werknemersvaardigheden, persoonlijke effectiviteit of het beeld van de eigen arbeidsmarktpositie.

 2. De re-integratiedienst 'Naar werk'
  Onder 'Naar werk' vallen alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een werkzoekende weer aan passend werk te helpen, in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Wie een 'Naar werk' traject wil volgen, moet in staat zijn om te beginnen met werken. Anders komt een werkzoekende (eerst) in aanmerking voor 'Werkfit maken'.

 3. Modulaire diensten
  Enroute kan de volgende modulaire diensten aanbieden: participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing

Weer aan de slag met Enroute

Wie na een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek verder wil met Enroute maakt eerst samen met onze persoonlijk coach een re-integratieplan. Zodra UWV dit heeft goedgekeurd, begint het re-integratietraject.

Centraal in onze aanpak staat een zeer persoonlijke benadering. Samen onderzoeken we de mogelijkheden. Waarom lukte het eerder niet? Hoe kan het nu wel? Wat geeft energie? Wat brengt rust? Wat zijn beperkingen, valkuilen, mogelijkheden en belangrijke kwaliteiten? Dat geeft vertrouwen, passie en de juiste drive. Een belangrijke stap (op weg) naar passend werk dat voldoening geeft.

Lees alles over onze aanpak bij re-integratie en 
download onze gratis flyer.

Download de gratis flyer

Enroute in 7 regels

 1. Begeleidt cliënten zowel met fysieke als psychische problematiek
 2. Begeleidt de cliënt persoonlijk, individueel en op maat
 3. Ondersteunt de cliënt tijdens de beroepenoriëntatie
 4. Leert de cliënt assertief en effectief netwerken en solliciteren
 5. Plaatst de cliënten duurzaam door actieve jobhunting in diverse beroepsrichtingen
 6. Heeft een uitgebreid netwerk in diverse sectoren om te jobhunten
 7. Levert een effectieve nazorg

Bel, mail of kom langs!

Bel me terug Gratis offerte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2024 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart