Vrijblijvend gesprek aanvragen

Verzuimtraining

Verzuimtrainingen voor leidinggevenden en HR. Leer verzuim beheersen en beperken.
Alles over verzuimgesprekken, relevante wetgeving en meer.

Verzuimtrainingen

Leer verzuim effectief beheersen en beperken. Alles over de verzuimgesprekken, de relevante wetgeving en meer.

Bij ziekteverzuim komt er heel wat op u af. De verplichtingen van de Wet verbetering poortwachter, de WIA en de Wet verlenging loondoorbetalingsverplichting bij ziekte (Wulbz) brengen heel wat regelwerk met zich mee. Allerlei vragen komen op u af. Wat mag wel en wat mag niet? Welke stappen kent de Wet verbetering poortwachter? Hoe ga ik effectief de verzuimgesprekken aan met werknemers? Tijdens onze verzuimtrainingen staan we uitgebreid stil bij deze en andere vragen, zodat u verzuim effectief leert beheersen en beperken.

Verzuimtraining - maak uw keuze

Alles over verzuim, relevante wetgeving, gesprekstechnieken en meer. Alle (eendaagse) trainingen zijn los te volgen! Het is ook mogelijk om een training op maat te ontwikkelen. De training op maat wordt geheel afgestemd op de behoefte die u als werkgever heeft. 

Training op maat?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Onze aanpak

We behandelen de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Geen droge stof, maar herkenbare en praktische leerstof. Gedurende de training staan bij het uitvoeren van de opdrachten en oefeningen situaties centraal die binnen uw organisatie voorkomen. U bent zo in staat om de geleerde kennis en vaardigheden direct in de praktijk toe te passen.

In de training wordt u begeleid door een ervaren trainer met een brede ervaring binnen verschillende branches. U krijgt gerichte feedback en aanwijzingen die aansluiten bij uw praktijkervaringen. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Vragen over onze verzuimtrainingen?
Neem contact met ons op.

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo