Vrijblijvend gesprek aanvragen

Duurzame inzetbaarheid

Organisaties die rekening houden met de gezondheid, betrokkenheid, ontwikkeling en het werkplezier van medewerkers plukken daar zelf de vruchten van. Het zorgt voor meer plezier in het werk, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Investeren in de ontwikkeling van personeel is dus geen luxe maar een must. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak hiernaast uw keuze.

Werken aan gezonde organisaties

Plezier in je werk maakt gelukkig! Als werk past bij je persoonlijkheid, talenten en behoeften is dat winst voor werknemer én werkgever. Enroute helpt als HR- en mobiliteitsbureau om dit te bereiken. Wij zorgen voor persoonlijk werkgeluk en een gezond werkklimaat in organisaties. Samen met werkgevers en werknemers werken wij aan gezonde organisaties met vitale en veerkrachtige medewerkers.

Wat zijn de HR uitdagingen van uw organisatie?

Wij ondersteunen teams, individuele medewerkers, management en HRM bij belangrijke personele vraagstukken. Herkent u deze uitdagingen? 

  1. Hoe wordt duurzame inzetbaarheid onderdeel van uw HR-beleid?
  2. Hoe zorgt u voor vitale en wendbare medewerkers?
  3. Hoe krijgt u uw team mee in een aanstaande reorganisatie of verandering?
  4. Hoe benut u de talenten en capaciteiten van uw teams optimaal?
  5. Hoe positioneer ik mij als leider in veranderende tijden?
  6. Hoe investeer je als organisatie in meer werkgeluk van medewerkers?
  7. Hoe voorkom ik uitval door stress- en burn-out klachten?

 

 

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Toekomstbestendige werkomgeving

Doelgericht met impact
Met bevlogen coaches & trainers zetten wij het individu, teams en organisaties in beweging voor een toekomstbestendige werkomgeving. Vaak met advies, ontwikkelprogramma’s, analyses, trainingen, workshops of een individueel ontwikkeltraject. Altijd doelgericht, met impact en met duidelijke resultaten.

Enroute combineert hiervoor alle voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk en proactief) met hoge deskundigheid en veel ervaring (sinds 1996). Wij werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor maatwerk, persoonlijk contact en individuele behoeften. Zo maken wij het verschil.

Uw vraagstuk
De ontwikkeling van een organisatie, team of individuele medewerkers begint vaak met ons advies na een intake over uw vraagstuk. Waar nodig kan dit een afgewogen ontwikkelprogramma opleveren, waardoor alle ontwikkel-stappen in samenhang worden ingezet. Zo versterken zij elkaar. Daardoor kan de inhoud van adviezen of trainingen ook daadwerkelijk landen in uw praktijk. 

Onderzoek
Waar nodig doen wij onderzoek om tot een goed programma te komen. Een ontwikkelprogramma wordt altijd afgerond met een evaluatie en terugkoppeling van de resultaten naar het management.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten

Wij ondersteunen organisaties bij belangrijke personele vraagstukken. 
Per situatie bekijken we wat er nodig is. Onderstaand een overzicht van onze diensten.

Met onze aanpak zorgen we ervoor dat mensen optimaal gebruik maken van hun talent, de ruimte pakken om zich te ontwikkelen en plezier in werk te vergroten.
Bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Olaff Smit, Arbeidsdeskundige

Benieuwd wat wij voor
uw organisatie kunnen betekenen?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo