Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Loopbaancoaching

Werken maakt een belangrijk deel uit van ons leven. Het is daarom belangrijk om regelmatig goed te kijken naar je werk, ontwikkeling en de werkomgeving. Bevalt je baan nog? Ben je genoeg bezig met zelfontplooiing? Wat vindt je nu belangrijk in je werk? Waar wil je heen en hoe wil je dat gaan bereiken? Loopbaancoaching helpt om hier doelgericht en bewust mee om te gaan. Een loopbaancoach helpt je om beter zicht te krijgen op je talenten, mogelijkheden en belangrijke ontwikkelpunten. Met loopbaancoaching kun je gericht blijven werken aan je carrière in de bestaande of een nieuwe werkomgeving.

Loopbaancoach vergroot inzicht op veel gebieden

Vanuit meerdere vestigingen in de Randstad helpt Enroute als full service bureau voor loopbaancoaching, re-integratie en outplacement werknemers en werkgevers met hun (loopbaan)uitdagingen. Onze loopbaancoaches helpen werknemers om hun motivatie, drijfveren en competenties goed helder te krijgen. Dat is waardevol om goed te kunnen functioneren, prettiger te werken, met meer zelfvertrouwen of om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, binnen of buiten je bestaande werkomgeving.


Loopbaancoaching in verschillende soorten

Met loopbaancoaching bij Enroute stemmen we loopbaanadvies af op de individuele behoeften van iedere werknemer. Daarom hebben wij voor loopbaancoaching diverse pakketten in huis, altijd met ruimte voor persoonlijk maatwerk. Dus wat je behoeften ook zijn en welk pakket je ook kiest, de ervaren loopbaancoach van Enroute biedt altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Je eigen situatie en doelen staan daarbij centraal. Bij onze loopbaancoaching maak je vaak ook opdrachten, oefeningen en tests om je zelfinzicht te vergroten.

Loopbaancoaching in verschillende soorten

Enroute stemt loopbaancoaching af op de individuele behoeften van iedere werknemer. Daarom hebben wij verschillende soorten loopbaancoaching beschikbaar, altijd met ruimte voor persoonlijk maatwerk. Dus welk pakket u ook kiest, onze ervaren loopbaancoach geeft altijd ondersteuning met persoonlijke, reflectieve gesprekken. Uw eigen specifieke situatie en doelen staan daarbij centraal. Het blijft immers mensenwerk. Dat is maatwerk. Ook worden bij loopbaancoaching opdrachten, oefeningen en tests gemaakt om zelfinzicht te vergroten. Onze loopbaancoach helpt bovendien bij het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties.

Impuls

 

3 gesprekken
Waar sta ik?
Waar wil ik naartoe?
Hoe pak ik dat aan?

 

Meer informatie

 

Impuls

Met dit pakket voor loopbaanadvies ontvangt u 3 uur persoonlijke coaching. Hierbij kunt u sparren met de loopbaancoach en daarna doelgericht aan de slag! De coach helpt de leervraag afbakenen en specificeren, zodat u in een kort en krachtig traject aan de slag kunt met uw persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek, doelen stellen en bepalen van uw competenties.

 

Traject aanvragen
Meest gekozen

Impact

 

7 gesprekken
Meer inzicht
Doelen stellen
Ontwikkelen
Stappen zetten

 

Meer informatie

 

Impact

Weet u globaal waaraan u wilt werken? Met dit populaire pakket krijgt u 7 uur persoonlijke loopbaancoaching. De coach helpt uw leervraag concreet te maken om daarna gericht te werken aan het bereiken van leerdoelen (o.a. met een uitgebreide loopbaanscan).

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Talentontwikkeling
  • Beroepskeuze
  • Loopbaanoriëntatie
  • Burn-out & stress
  • Werk & privé balans

 

Traject aanvragen

Effect

 

10 gesprekken
Meer inzicht
Patronen doorbreken
Doelgericht
Diepgaand

 

Meer informatie

 

Effect

Heeft u niet meer de baan die bij u past? Wilt u iets anders, maar weet u nog niet wat? Krabbelt u weer op na een burn-out? Dan is dit meest uitgebreide pakket voor loopbaanadvies vaak de beste keuze. Met dit pakket krijgt u 10 uur persoonlijke loopbaancoaching, benut u onze uitgebreide loopbaanscan en krijgt u toegang tot de slimme vacaturezoekmachine (Jobdigger) van Enroute.

De coaching kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe baan
  • Het ‘roer om’
  • Burn-out of stress
  • Executive coaching

 

Traject aanvragen


Actie!
Kies voor het "Impact traject" en krijg een gratis loopbaanscan t.w.v. €100,- cadeau!

Neem contact op voor een gratis gesprek

Brede coaching, stress en burn-out

De aanleiding om loopbaancoaching te volgen, kan per persoon heel sterk verschillen. De ene werknemer heeft behoefte aan algemene loopbaanoriëntatie, de ander heeft hele specifieke vraagstukken en bij iemand anders kunnen stress of burn-out klachten de aanleiding zijn. Onze loopbaancoaching is altijd volledig afgestemd op jouw persoonlijke aanleiding en situatie. Onze loopbaancoaches werken altijd met grote betrokkenheid, daadkracht en aandacht voor persoonlijke behoeften.

Wil je meer weten over loopbaancoaching?

Meer weten over de mogelijkheden voor loopbaancoaching bij Enroute? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. E-mail naar info@enroutebv.nl of bel (023) 5299 453. Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar, Hoofddorp, Zaandam, Beverwijk en Leiden.

Op zoek naar een loopbaancoach die bij u past?
Kies een van onze pakketten

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo