Vrijblijvend gesprek aanvragen
14 oktober 2020

Waarom het ontwikkeladvies werkt

Claire Recourt, Coach & trainer Contact de auteur

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee wil de overheid werkend Nederland stimuleren zicht te krijgen op hun mogelijkheden op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Eerdere initiatieven waren er al in de vorm van Ontwikkeladvies 45+, Nederland leert door en Sterk in je Werk (specifiek voor de zorg en welzijn). 

Loopbaanimpuls

De arbeidsmarkt is enorm in beweging en de afgelopen maanden staan extra veel banen onder druk door de corona-crisis. Het is dus belangrijker dan ooit om je loopbaan, je kwaliteiten en eigen ontwikkeling onder de loep te nemen en te kijken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt. Enroute biedt al jaren loopbaanimpulsen of zogenoemde loopbaan APK’s aan. Drie loopbaansessies en een scan die inzicht geven waar jou toegevoegde waarde ligt en waar jij het beste tot je recht komt.

Onze ervaring is dat mensen het heel prettig vinden om met een loopbaanadviseur te sparren over hun loopbaan. Voor sommigen is het een extra motivatie om in beweging te komen, voor anderen een bewustwording om toch die leuke omscholing of opleiding te doen. Wat je loopbaanvraag ook is, de sessies geven houvast en richting en in tijden van onzekerheid is dat prettig.

Per 1 december kan dat dus gestimuleerd door de overheid in een gratis ontwikkeladvies. De ervaring leert dat deze trajecten binnen no time ‘uitverkocht’ zijn. Wees er deze keer op tijd bij om je alvast aan te melden of lees verder op deze pagina

Meld je alvast aan!

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken

Wat kan ik verwachten van het ontwikkeladvies?

Het gratis ontwikkeladvies bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsmarktscan met een gekwalificeerde loopbaancoach. Nadat je je hebt aangemeld zal er telefonisch contact met je worden opgenomen. We horen graag iets meer van jouw achtergrond en jouw vraag zodat we een juiste keuze kunnen maken uit de coach die jou daar het beste bij kan ondersteunen. Wij kijken altijd wat er nodig om jou het beste te begeleiden.

Waar je aan kan denken is:

  1. Persoonlijk profiel; wie ben ik , wat kan ik, wat wil ik en wat vind ik leuk?
  2. Hoe ziet een cv er vandaag de dag uit? En hoe profileer je je het beste op LinkedIn.
  3. Welke opleidingen zou ik het beste kunnen doen?
  4. Zijn mijn kwaliteiten future proof?

Meer informatie

Wil je niet wachten tot 1 december dan kan je je natuurlijk altijd bij ons aanmelden voor een loopbaan APK. We informeren je graag over de inhoud en kosten.

Re-integratie, outplacement,
loopbaanadvies of een subsidiescan?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo