Arnaud Hoppes

Als (register) casemanager heb ik een coördinerende rol bij het poortwachterproof krijgen van een verzuimdossier tijdens de eerste 104 weken van verzuim. Daarnaast ondersteun ik werkgevers bij de schadelastbeheersing rondom het eigenrisicodragersschap van de WGA of Ziektewet.  

 

Disciplines
Verzuim, re-integratie, casemanagement (ERD)

Tags
Re-integratiedeskundige, (register) casemanager, verzuimadviseur

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering
RCCM

Over Arnaud Hoppes

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Sta eens even stil tijdens het werk en bedenk eens uit welke kleine of grote dingen je plezier uit haalt en vertel eens spontaan hierover aan een ander.

Wat maakt jouw werk leuk?

Duidelijkheid mogen scheppen in voor veel mensen een onzekere tijd van hun leven en wanneer het eigen werk niet meer haalbaar blijkt ze mogen begeleiden richting ander passend en betaald werk. Wanneer dit weer is gelukt voelt het alsof een vogel weer uitvliegt.

Wat zeg je vaak? Wat is je mantra?

Dat je het veelal al goed weet/doet, maar dat je dit beter moet laten zien.

Een concrete situatie waarin jij dacht: “Yessss! 

Dat is moeilijk kiezen maar wanneer iemand in staat is om voor zichzelf te kiezen en uiteindelijk met zelfvertrouwen keuzes kan maken dan ben ik daar trots op. 

Hobby's: waar krijg jij energie van?

Buiten sporten in teamverband en samen werken aan een prestatie. Als ik daarin een wezenlijke rol heb kunnen bereiken stap ik met een goed gevoel weer onder de douche vandaan.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Als de kinderen heerlijk samen spelen, volwassenen dingen delen om elkaar vooruit te helpen en we na kunnen denken over een betere toekomst in de breedste zin van het woord. Daarbij geniet ik ook van elk seizoen dat we in Nederland hebben. Alles heeft wel iets.

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2023 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart