Claire Recourt

Ik begeleid mensen met vraagstukken rondom werk. Ik doe dat door goed te kijken wie ik tegenover me heb en aan te voelen wat mensen nodig hebben en daarop in te spelen. Soms ben je mensen aan het motiveren, stimuleren of activeren om het beste uit zichzelf te halen en hen de juiste tools daarvoor aan te reiken. Ze krijgen hierdoor meer de regie. Ze doen het zelf en dat zorgt weer voor zelfvertrouwen.

Disciplines
Coaching, loopbaanadvies, outplacement

Tags
Loopbaanadviseur, coach, outplacementcoach, inzetbaarheidsadviseur

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering
NOBCO

Over Claire Recourt

Wat is je functie titel?

Coach en ondernemer

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Werken bij een bedrijf dat aansluit bij jouw profiel (wie ben ik, wat kan en wat wil ik). Stel jezelf regelmatig de vraag waar jouw toegevoegde waarde ligt en of je die (nog) kwijt kan? Waar wil je je verder in ontwikkelen? Zorg dat je blijft bewegen.

Wat maakt jouw werk leuk?

Het begeleiden van mensen en hen daadwerkelijk verder kunnen helpen. Daarnaast het ondernemerschap. Het ontwikkelen van nieuwe programma's of diensten. De dienstverlening verbeteren maar ook voor organisaties en werknemers het verschil kunnen maken op het gebied van inzetbaarheid van medewerkers.

Wat zeg je vaak? Wat is je mantra?

Ik heb er meerdere ;-). Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Blijf bewegen en je moet er zelf wat van maken.

Dit maakt me trots en geeft me voldoening

Jeetje, dit vind ik een moeilijke. Ik maak wekelijks wel van die situaties mee. Een appje of een telefoontje van een cliënt die zijn of haar waardering uitspreekt maar een groot ding is het ontwikkelen van de nieuwe dienstverlening met Cofactor en Coach Hero. Het neerzetten van een nieuw bedrijf samen met Olaff en alles wat daarbij komt kijken. Soms sta ik daar te weinig bij stil maar we hebben echt heel hard gewerkt dit jaar en daarnaast ook nog een opleiding behaald. Daar ben ik trots op!

Hobby's: waar krijg jij energie van?

Paardrijden, skiën, buiten- en bezig zijn.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van? 

Een cliché maar mijn gezin en honden. Ik geniet van de kinderen die steeds meer op eigen benen gaan staan. Ik ben gelukkig als het goed met hen gaat. Verder geniet ik van kleine dingen en kleine momenten zoals ons huis, buiten zijn, vriendschappen, vakanties.

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2023 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart