Mathijs Becker

Het verschil maken voor een ander, daar zet ik mij als coach voor in. Ik vind het fijn om gesprekken te voeren en naar ieders unieke verhaal te luisteren. Doordat ik stabiel en rustig ben ontstaat er snel vertrouwen. Andere woorden die mijn manier van werken kenmerken zijn: enthousiasme, structuur, analytisch, oplossingsgericht, out of the box, ondernemend en empathisch.

Disciplines
Re-integratie, verzuim, coaching

Tags
Re-integratiedeskundige

Bereikbaarheid
Face-to-face, Zoom / Microsoft Teams, telefonisch, Whatsapp, e-mail

Certificering

Over Mathijs Becker

Wat is jouw tip voor: Meer plezier in werk?

Uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat je iets met passie kunt doen. Ga op zoek naar een organisatie waarmee het goed klikt. Wat vind je belangrijk? Wat zijn je waarden? Zie je dat terug in het bedrijf? Kloppen het bedrijf en de functie met het leven dat je wil leiden?

Wat maakt jouw werk leuk?

Ik houd van de afwisseling. Elk traject is uniek. En het is interessant om te horen wat mensen allemaal hebben meegemaakt, hoe ze in het leven staan.

Wat zeg je vaak? Wat is je mantra?

Probeer het geluk uit kleine dingen te halen.

Een concrete situatie waarin jij dacht: “Yessss!

De twinkeling in de ogen van een mevrouw die tot dan toe moeilijk in beweging kwam. Naar aanleiding van ons gesprek zag ze weer een stip op de horizon.

Waar krijg jij energie van?

Iets doen voor een ander. Het voelt fijn om een ander blij te maken. Ook van sporten krijg ik energie. Ik tennis momenteel graag en hoewel ik niet zo goed ben als ik dacht, geniet ik van het spel.

In privé context, wat maakt jou gelukkig? Waar geniet je van?

Van vrienden, familie, mijn gezin met twee kleine kinderen. Samen leuke dingen doen, bijvoorbeeld lekker eten, een muziekfestival of iets nieuws ondernemen.

Direct een coach nodig?

Afspraak maken
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
© 2022 Enroute B.V.
Website door VNK media en Daan Schaart