Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 072 303 0597 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Enroute Alkmaar

“Enroute”, ofwel: op weg, dat zijn we allemaal, ons hele leven lang. Het Leven staat nooit stil, zeker niet in de huidige maatschappij waar alles steeds sneller lijkt te gaan. Enroute werkt voor veel verschillende bedrijven, organisaties en instellingen en beschikt over een veelzijdige kennis en jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanadvies, outplacement en re-integratie

 

Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar
072 303 0597

Locatie Alkmaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Comeniusstraat in Alkmaar (gevestigd in het Smart Business Center).

Meer weten over onze aanpak?

072 303 0597

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken


Outplacement op maat

Wij ondersteunen werknemers en werkgevers met doelgerichte outplacement trajecten. Wij doen dat met persoonlijke begeleiding, maatwerk voor ieder individu en ondersteuning van onze jobhunters. Vinden van ander werk is het doel.

Lees meer


Re-integratie 2e spoor

Ons full service re-integratiebureau begeleidt werkgevers en werknemers bij re-integratie spoor 2 trajecten. Met een korte doorlooptijd, persoonlijke benadering en deskundige adviseurs. Duidelijkheid en daadkracht staan bij ons voorop.

Lees meer


Re-integratie vanuit UWV

Krijgt u een uitkering van UWV? Dan zijn u en UWV samen verantwoordelijk voor uw terugkeer naar werk (re-integratie). Het UWV kent twee typen re-integratiediensten Werkfit maken en Naar werk. Kies zelf uw re-integratiebureau.

Lees meer


Arbeidsdeskundig onderzoek

Start tijdig een arbeidsdeskundig onderzoek. Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek. Met advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en de inzet van hulpmiddelen of voorzieningen.

Lees meer


Verzuimadvies

Verzuimbegeleiding ofwel re-integratie is een specialisme dat vakkundigheid vereist. Met Enroute haalt u een verzuimadviseur in huis die voorkomt dat mogelijkheden, valkuilen en kansen over het hoofd worden gezien. 

 

Lees meer

Persoonlijk & deskundig

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Zo bieden wij alle voordelen van een compact bureau (snel, flexibel, betrokken), maar wel met een hoge deskundigheid en sterke focus op daadkracht en resultaat. Juist door deze aanpak geniet Enroute een hoog klanttevredenheidscijfer.

Neem vrijblijvend contact op met ons,
wij staat u graag te woord!

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo