Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 023 5299 453 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Enroute Haarlem

Wij zorgen voor persoonlijk werkgeluk en een gezond werkklimaat in organisaties. Dat doen wij middels training en coaching, outplacement, verzuimadvies en re-integratie. Samen met werkgevers en werknemers werken wij aan gezonde organisaties met vitale en veerkrachtige medewerkers.  

Soendaplein 35
2023 TT Haarlem
023 529 94 53

Locatie Haarlem

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor aan het Soendaplein in Haarlem (Noord).

Meer weten over onze aanpak?

023 529 94 53

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken


Outplacement op maat

Met een outplacementtraject op maat kiest u voor een persoonlijke benadering en een individuele aanpak. Vanaf de start krijgt een medewerker altijd een persoonlijke loopbaancoach als vaste begeleider. Tijdens het maatwerktraject worden verschillende hulpmiddelen en interventies benut om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Lees meer


Re-integratie 2e spoor

Lukt het niet om een medewerker bij zijn eigen werkgever te laten terugkeren? Dan gaan zij samen op zoek naar passend werk bij een andere organisatie. Dit wordt re-integratie 2e spoor genoemd. De medewerker wordt dan intensief begeleid door een vaste loopbaancoach in de zoektocht naar een nieuwe passende werkplek.

Lees meer


Re-integratie vanuit UWV

Werkzoekenden met een Ziektewet of arbeidsongeschiktheids uitkering die weer aan de slag willen, kunnen via UWV extra hulp en ondersteuning krijgen bij ons bureau. Het UWV kent twee typen re-integratiediensten Werkfit maken en Naar werk.

Lees meer


Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek. Met advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en de inzet van hulpmiddelen of voorzieningen.

Lees meer


Verzuimadvies

Verzuimbegeleiding ofwel re-integratie is een specialisme dat vakkundigheid vereist. Door onbekendheid over wetgeving en financiële gevolgen blijven veel mogelijkheden vaak onbenut. Met Enroute voorkomt u dat kansen over het hoofd worden gezien.

 

Lees meer


Inloopspreekuur

Kosteloos en vrijblijvend inloopspreekuur op dinsdagochtend. Onze medewerkers geven vrijblijvend antwoord op al uw vragen. 

Iedere dinsdag van 9 tot 11 uur, locatie Haarlem

Neem vrijblijvend contact op met ons,
wij staat u graag te woord!

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo