Vrijblijvend gesprek aanvragen

Contact

Meer weten? 020 303 39 38 - Onze professionals staan iedere werkdag voor u klaar!

Enroute Amsterdam

Plezier in je werk maakt gelukkig! Als werk past bij je persoonlijkheid, talenten en behoeften is dat winst voor werknemer én werkgever. Enroute helpt als mobiliteitsbureau dit te bereiken. Wij zorgen voor persoonlijk werkgeluk en een gezond werkklimaat in organisaties. Dat doen wij met loopbaanadvies, re-integratie en outplacement.

 

Rijpgracht 2a
1055 VR Amsterdam
020 303 39 38

Locatie Amsterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Rijpgracht in Amsterdam (West).

Meer weten over onze aanpak?

020 303 39 38

Geopend tussen 09:00 - 17:00

Afspraak maken


Outplacement op maat

Met outplacement adviseren, begeleiden en ondersteunen wij medewerkers naar een andere baan in een geschikte nieuwe werkomgeving. Wij zorgen hierbij voor actieve coaching en bemiddeling om deze stap succesvol te maken. 

Lees meer


Re-integratie 2e spoor

Als u kiest voor een re-integratietraject 2e spoor bij Enroute dan kiest u voor een korte doorlooptijd, een persoonlijke benadering en ondersteuning van deskundige adviseurs (arbeidsdeskundigen, loopbaancoaches, jobhunters). Voor een succesvol traject zijn snelheid, daadkracht, duidelijkheid, maatwerk en persoonlijke aandacht voorop.

Lees meer


Re-integratie vanuit UWV

Krijgt u een uitkering van UWV? Dan zijn u en UWV samen verantwoordelijk voor uw terugkeer naar werk (re-integratie). Het UWV kent twee typen re-integratiediensten Werkfit maken en Naar werk. Kies zelf uw re-integratiebureau.

Lees meer


Arbeidsdeskundig onderzoek

Start tijdig een arbeidsdeskundig onderzoek. Onze arbeidsdeskundigen helpen werkgevers en werknemers met een arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek. Met advies over belastbaarheid, het aanpassen van werkzaamheden en de inzet van hulpmiddelen of voorzieningen.

Lees meer


Verzuimadvies

Met Enroute haalt u een verzuimadviseur in huis die voorkomt dat mogelijkheden, valkuilen en kansen over het hoofd worden gezien. In de praktijk komt het erop neer dat werkgevers hun zorgen over verzuimdossiers uitbesteden, terwijl ze de beslissingen daarover in eigen hand houden.

Lees meer

Persoonlijk & deskundig

Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Zo bieden wij alle voordelen van een compact bureau (snel, flexibel, betrokken), maar wel met een hoge deskundigheid en sterke focus op daadkracht en resultaat. Juist door deze aanpak geniet Enroute een hoog klanttevredenheidscijfer.

Neem vrijblijvend contact op met ons,
wij staat u graag te woord!

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2021 Enroute BV
Verzuimadvies
Re-integratie
Outplacement
Loopbaanadvies
Duurzame inzetbaarheid
Over Enroute
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo